- 2 Temmuz 2011
- 140.010
- 60.148
- 5.628
başkanım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öncelikle, noktalama işareti kullanmayı öğrenebilirsen belki yazdıklarını daha iyi anlama şansımız olur. Ben maçını izlemediğim için başka argümanlar ile mantık yürütüyorum , adamın futbolculuğu ile ilgili tek yorumum yok. Oynadığı lig , yaşı ve oynadığı milli takımın durumuna göre yorum yapıyorum ve bu sebeple temkinliyim. Bir futbolcuya iyi futbolcu demeden evvel en az 3-5 kez, 90 dakika izleme taraftarıyım. İzleme şansım yoksa iyidir veya kötüdür diye yorum yapmam. Düz adamlık yapıp video ile fikir edinirseniz sorduğum şeylere cevap veremezsiniz görüldüğü gibi. İki mesaj cevap yazdın, hala elle tutulur tek şey söylemedin. Tekrar soruyorum , topsuz oyunda nasıl bu arkadaş ? Pas alış verişi sırasında nasıl pozisyon alıyor, hızlı reaksiyon veriyor mu ? Ceza sahasına topsuz koşu konusunda başarılı mı ? Maç içinde istikrarı ne durumda , sadece top ayağındayken mi etkili ? Bunların cevabını video ile verebiliyor musun ?Neye yorum yapayım mesela sen kaç macini izledin de ezbere yorum yapıyorsun stanciu yu anlatırmisin burda adı geçen kac oyuncuyu nasıl takip ettiniz bilelim de 2021 yılına bizde nasıl futbolcu takip edilir sizden öğrenelim öğrenmenin yaşı yok burda hangi oyuncu olursa olsun ilk olarak videosuna bakılır istatistiklerine bakılır siz neye bakıyorsunuz bizde kendimizi geliştirelim öğrenelim
Alex gittiği her takımda oynamış bizde neden oynamaya bilir?Alex oynamayabilir ama stanciu oynar.
Çaykur Rizespor, Galatasaray'a transfer yasağı ve Oğulcan'ın lisansının vize edilmemesini talep etti ve bu istek TFF tarafından kabul gördü. Galatasaray transfer yasağına karşı çıktı, TFF Yönetim Kurulu ise bu itirazı reddetti.neden transfer yapılamıyor?
çok tepkiliyim bu şeriatçiler transfer yasakları falan ağır geldi nöbete 1 gün şahsi ara veriyorumÇaykur Rizespor, Galatasaray'a transfer yasağı ve Oğulcan'ın lisansının vize edilmemesini talep etti ve bu istek TFF tarafından kabul gördü. Galatasaray transfer yasağına karşı çıktı, TFF Yönetim Kurulu ise bu itirazı reddetti.
Galatasaray'a İstanbul 46. Bölge Adliye Mahkemesi'nden kötü haber geldi. Oğulcan ile ilgili alınan kararın iptali için başvuran Galatasaray'ın bu isteği kabul edilmedi. Yargıtay da bu kararı onarsa transfer yasağı yeniden başlayacak.(Milliyet)
ya bu rizespor kafar aşağlık bir camia olamaz.İnşallah amatöre kadar düşersiniz.Bu oğulcanda faydsası zararı var.Ulan bir tane bile hukukçu yok mu şu transfer işlerinde durumu anlayacakÇaykur Rizespor, Galatasaray'a transfer yasağı ve Oğulcan'ın lisansının vize edilmemesini talep etti ve bu istek TFF tarafından kabul gördü. Galatasaray transfer yasağına karşı çıktı, TFF Yönetim Kurulu ise bu itirazı reddetti.
Galatasaray'a İstanbul 46. Bölge Adliye Mahkemesi'nden kötü haber geldi. Oğulcan ile ilgili alınan kararın iptali için başvuran Galatasaray'ın bu isteği kabul edilmedi. Yargıtay da bu kararı onarsa transfer yasağı yeniden başlayacak.(Milliyet)
Telefondan yazdığım için ve çalıştığım noktalama işaretlerinde hata olabilir otomatik düzeltme farkli olabiliyor ancak ben elle tutulur yazmışım zaten videodan izliyorum istatistiklerine bakıyorum yorum yapıyorum dostum oynadığı lig e bakarak temkinli olabilirsin haklı çıkma düşüncen varsa haklı ol sorun yok benim söylediğim belli burda hangi oyuncu olursa iyi kötü diye yorum yapılır oturup tek tek bütün oyuncuları kimse izlemez bence yıl 2021 halen videodan mi izlenir demen yerine topsuz oyunda nasıl geldiği ligi göz ardı etmeyelim diye yorum yapsaydın muhabbet tartısmasi futbol üzerine olurduÖncelikle, noktalama işareti kullanmayı öğrenebilirsen belki yazdıklarını daha iyi anlama şansımız olur. Ben maçını izlemediğim için başka argümanlar ile mantık yürütüyorum , adamın futbolculuğu ile ilgili tek yorumum yok. Oynadığı lig , yaşı ve oynadığı milli takımın durumuna göre yorum yapıyorum ve bu sebeple temkinliyim. Bir futbolcuya iyi futbolcu demeden evvel en az 3-5 kez, 90 dakika izleme taraftarıyım. İzleme şansım yoksa iyidir veya kötüdür diye yorum yapmam. Düz adamlık yapıp video ile fikir edinirseniz sorduğum şeylere cevap veremezsiniz görüldüğü gibi. İki mesaj cevap yazdın, hala elle tutulur tek şey söylemedin. Tekrar soruyorum , topsuz oyunda nasıl bu arkadaş ? Pas alış verişi sırasında nasıl pozisyon alıyor, hızlı reaksiyon veriyor mu ? Ceza sahasına topsuz koşu konusunda başarılı mı ? Maç içinde istikrarı ne durumda , sadece top ayağındayken mi etkili ? Bunların cevabını video ile verebiliyor musun ?
ben yeterli demiyorum ama yeterli goruluyor ki sozlesme uzatıldı ikisiyle de. kadroda 3 tane solbek tutacak luksumuz var mı?Onlar yeterli diyorsan sıkıntı yok emre taşdemir kaç maç oynar ?
Ömer bayramdan sol bek mi olur her maç arkasına sürüyle adam kaçırır
senin mantığa göre 10 numarada lazım değil Diri bir akbaba oynar
6 numarayada gerek yok Aytaç oynasın
transfere gerek yok o vakit kadro yeterli
raporladımfutbolun içine siyaset sokana koyim
Tsklerraporladım