Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera olacak mı maçta yoksa Fatihle mi takılacaz
5f7466b566a97c84f00e26c1.jpg

Para yok falan diyemezler, yemezler. Akbaba, Arda, Omer ve Tasdemir gibi sakat, curuk, ici gecmis, 2.lig seviyesindeki futbolcu(?!)lara yillik toplam 3 milyon euro veren takimda afedersiniz b*k gibi para vardir.

Para yok falan diyemezler, yemezler. Akbaba, Arda, Omer ve Tasdemir gibi sakat, curuk, ici gecmis, 2.lig seviyesindeki futbolcu(?!)lara yillik toplam 3 milyon euro veren takimda afedersiniz b*k gibi para vardir.
Bu tokkenden de 10 küsür milyon euro geldi, diagneden de gelecek
Bizimkiler sus pus
Hedefi Avrupa olmayan bir yönetim seçmişiz bu net.

Twitterda da denk geliyorum,forumda denk geliyorum bazen.yok 2016 yazina benziyomus.yok 2015 yazina benziyomus.biri de demiski bjknin 2016 daki kadrosu sadeymis.yine oyle giriyomus bjk sezona.kariyer sezonlarini yasayan gokhan toreli oguzhanli,tolgayli,atibali,sosali,cenk tosunlu,kerim freili... sonrasinda quaresmali, kumar oynayip tutan mario gomezli,yine bi kumarla tutan marcelolu kadro icin diyolar bunu. Komedi gerçekten.biraz daha yazin ayni seyleri, hangi sezonu yaşayacağız göreceksiniz 🤭

bu zırlamaların önüne geçmek için artık galatasaray'a koalisyon yönetimleri dahil edilmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt