Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Psv maçına çok az kaldı ve transfer yapılamıyor üzerine Gedson ve Onyekuru geçen seneye göre takımda yok . Sponsor nedense açıklanamıyor üzerine birde Oğulcan haberleri çıkmaya başladı. Bu senede sıkıntılı geçicek anlaşılan . Psv maçına kadar şu Gedsonu alsak ya kötü skor yönetim açısından çok tepki çekicek başkan bunu düşünmeli

Psv maçına çok az kaldı ve transfer yapılamıyor üzerine Gedson ve Onyekuru geçen seneye göre takımda yok . Sponsor nedense açıklanamıyor üzerine birde Oğulcan haberleri çıkmaya başladı. Bu senede sıkıntılı geçicek anlaşılan . Psv maçına kadar şu Gedsonu alsak ya kötü skor yönetim açısından çok tepki çekicek başkan bunu düşünmeli
Renkdaşım mevcut yönetimin Avrupa falan gibi bir hedefi yok

Sayın Hamamcıoğlu'nu bilmem ama İbo Dayı destek verecektir.

1625914287910.webp

Twitter'daki büyük çaplı (sözde) GS'lı hesapların birçoğunun B.E tarafından yemlendiğini düşünüyorum.
Herifler resmen 3 maymunu oynuyor.
Eleştiri getirenlere de pirana gibi saldırıyorlar.
Koduğumun menfaatçileri.
Olabilir,bi de unal aysal ovulunce bu terimciler alev aliyor.kafayi yemisler.unal aysal basarili adamdi kardesim,hatalari olsa da.moratti ile yemek yiyip sneijderi cerez parasina bitiren terimcilerdi zati,gallianiden kahve icelim teklifi de almislardi.

Valla ne terimciyim ne aysalciyim.ben Galatasarayin basarili ve mutlu oldugu donemlerdeki gibi olmasini isterim.terim ve aysalin da barismasini bu nedenle istiyodum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt