Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.978
- 8.661
- 2.068
Renkdaşım Avrupa akıllarının ucundan geçmiyor.Isteyebilir de sen turdan önce neden gonderiyorsun ki bi turu gecelim nereye gidiyorsa gidebilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renkdaşım Avrupa akıllarının ucundan geçmiyor.Isteyebilir de sen turdan önce neden gonderiyorsun ki bi turu gecelim nereye gidiyorsa gidebilir
saplamis baskanim
Tmm uzatma adminhe canım he
Renkdaşım mevcut yönetimin Avrupa falan gibi bir hedefi yokPsv maçına çok az kaldı ve transfer yapılamıyor üzerine Gedson ve Onyekuru geçen seneye göre takımda yok . Sponsor nedense açıklanamıyor üzerine birde Oğulcan haberleri çıkmaya başladı. Bu senede sıkıntılı geçicek anlaşılan . Psv maçına kadar şu Gedsonu alsak ya kötü skor yönetim açısından çok tepki çekicek başkan bunu düşünmeli
Yangini ne zaman yapcazzz,atese verelimmbu başkan gs degerlerimize aykırı davranmaktadır
Sayın Hamamcıoğlu'nu bilmem ama İbo Dayı destek verecektir.bu zırlamaların önüne geçmek için artık galatasaray'a koalisyon yönetimleri dahil edilmeli.
neyi saplamış yav bütün kulubü ve camiayı zan içerisinde bırakmışOlsun yine de saplamis,dewamke doktor
Engellendim mi?Yuh çağdışı bir olay, öyle pozisyon alırsan çift ayaklı adam seni madara eder
Sayın Hamamcıoğlu'nu bilmem ama İbo Dayı destek verecektir.
bu tarz meraklar hoş değildir semih beğEngellendim mi?
Aman abi ya,ne yapak☹neyi saplamış yav bütün kulubü ve camiayı zan içerisinde bırakmış
Baskana verilen ikinci 10 gunluk sure ne zaman doluyordu ustadim.Özrü kabahatlerinden buyuk yazik
12 temmuzBaskana verilen ikinci 10 gunluk sure ne zaman doluyordu ustadim.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Olabilir,bi de unal aysal ovulunce bu terimciler alev aliyor.kafayi yemisler.unal aysal basarili adamdi kardesim,hatalari olsa da.moratti ile yemek yiyip sneijderi cerez parasina bitiren terimcilerdi zati,gallianiden kahve icelim teklifi de almislardi.Twitter'daki büyük çaplı (sözde) GS'lı hesapların birçoğunun B.E tarafından yemlendiğini düşünüyorum.
Herifler resmen 3 maymunu oynuyor.
Eleştiri getirenlere de pirana gibi saldırıyorlar.
Koduğumun menfaatçileri.
11 temmuz 23.59 da belmasi 3 ogun yemeye baslarim12 temmuz