Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray bu türkiye'ni geride kalan birkaç nezih camiasından biri , en ufak leke sürülürse bütün camiayı zna altında bırakan bir hamle oluyor.çamur atıldığında izi kalır sen de kulunün kapısına yaklaştırmayacaksınAman abi ya,ne yapak☹
Valla 2015te 3 kupa aldik.ben buyuk eksiklik hissettim aysal ve terim olmadigi icin.hala da tatmin degilim,insallah burak elmas uzun dönemde basari ve tatminkarlik saglarÜnal Aysal ve diğer başkanlar olarak ayırıyorum ben başkanlar arasında. Mancini’ye eksikleri kapatması için düzgün bir şans ve zaman verseydi her şey daha farklı olurdu.
Olabiler de Burakta para mı varda fonlicak onları. Ha biz ha oBurak elmas ya ciddi sekilde Twitter hesaplarini fonluyor ya da bunlari yonetenlerin iq hakketen cok dusuk.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Muslera yokPsv maçı 11 geçmiş olsun
Muslera
Yedlin luyindama (alparslan)marcao emre Taşdemir
Aytac
Emre kilinc (feghouli) Ömer bayram (arda)
Feghouli (arda) mohamed kerem(babel)
Başkan saflik edip,listesindeki sitki denen adamin getirdiklerini bilmeden kabul etmis.ne yapak olan olduGalatasaray bu türkiye'ni geride kalan birkaç nezih camiasından biri , en ufak leke sürülürse bütün camiayı zna altında bırakan bir hamle oluyor.çamur atıldığında izi kalır sen de kulunün kapısına yaklaştırmayacaksın
Muslera gelmezse onu defterden silerimMuslera yok
Mohammed yok
2si de oynarMuslera yok
Mohammed yok
Burak Elmas tebrikleri vs bırakıp artık işine odaklansa ben umutluyum da sanki hala bir kutlama döneminde gibi.Valla 2015te 3 kupa aldik.ben buyuk eksiklik hissettim aysal ve terim olmadigi icin.hala da tatmin degilim,insallah burak elmas uzun dönemde basari ve tatminkarlik saglar
Mohammed'i riske etmeye gerek yok, Muslera tatil yapmadı2si de oynar
falcoo gidiyormuş
Ne tatili? Futbolculara her gün tatil hemen donsunMohammed'i riske etmeye gerek yok, Muslera tatil yapmadı
Tam saha koşmayacak sonuçta Psv’yi eleyeceksek bile Fatih yüzünden eleniriz. Muslera şart kaledeMohammed'i riske etmeye gerek yok, Muslera tatil yapmadı
Futbol Burak ve Fatih hocada. Fatih hoca idmanda, Burakın da transferle alakası olmadığı aşikar. Ha arada Bodruma gidip geliyo hoca.Işıtan Gün İtalya’ya bu aralar hiç gitmiyor galibaBu sene duyumcu haberci hiçbirisi bir şey bilmiyor. Ya hiç çalışma yok ya da gerçekten çok sessiz ilerliyoruz. Dışarıya haber sızmaması benim için daha iyi. Hem transfere diğer takımlar salça olmuyor hem de gelip/gelmemesi durumunda üzülmüyoruz. Rui için anlaşıldı geldi gelecek diyen İtalyan basını şimdi de teklif yok teklif bekleniyor diyor. Dış basına da hiç güvenmiyorum. Ama korkum ya hiç çalışma yoksa…
maliyet açıklanmadan nasıl böyle yorumlar yapabiliyorsunuz?![]()
Hayırlı olsun çok para verdik inşallah o paraların altında ezilmez.