Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Psv maçı 11 geçmiş olsun

Muslera
Yedlin luyindama (alparslan)marcao emre Taşdemir
Aytac
Emre kilinc (feghouli) Ömer bayram (arda)
Feghouli (arda) mohamed kerem(babel)

Aman abi ya,ne yapak☹
Galatasaray bu türkiye'ni geride kalan birkaç nezih camiasından biri , en ufak leke sürülürse bütün camiayı zna altında bırakan bir hamle oluyor.çamur atıldığında izi kalır sen de kulunün kapısına yaklaştırmayacaksın

Ünal Aysal ve diğer başkanlar olarak ayırıyorum ben başkanlar arasında. Mancini’ye eksikleri kapatması için düzgün bir şans ve zaman verseydi her şey daha farklı olurdu.
Valla 2015te 3 kupa aldik.ben buyuk eksiklik hissettim aysal ve terim olmadigi icin.hala da tatmin degilim,insallah burak elmas uzun dönemde basari ve tatminkarlik saglar

Galatasaray bu türkiye'ni geride kalan birkaç nezih camiasından biri , en ufak leke sürülürse bütün camiayı zna altında bırakan bir hamle oluyor.çamur atıldığında izi kalır sen de kulunün kapısına yaklaştırmayacaksın
Başkan saflik edip,listesindeki sitki denen adamin getirdiklerini bilmeden kabul etmis.ne yapak olan oldu

Perşembeye kadar süre tanıdım. ömer ardaya akbabaya o paraları bayilmayi biliyorsan 3 kurusun hesabını yapmayacaksin. ömer bayram dombilisine zam yapıyorsun. Ne halta yarıyor bu HERIF. git iyi oyuncuya ver maaş olarak. Onlari alamıyorlar 1 milyon euro için.

Hala kirmiziciyim tabi suan

Işıtan Gün İtalya’ya bu aralar hiç gitmiyor galiba :D Bu sene duyumcu haberci hiçbirisi bir şey bilmiyor. Ya hiç çalışma yok ya da gerçekten çok sessiz ilerliyoruz. Dışarıya haber sızmaması benim için daha iyi. Hem transfere diğer takımlar salça olmuyor hem de gelip/gelmemesi durumunda üzülmüyoruz. Rui için anlaşıldı geldi gelecek diyen İtalyan basını şimdi de teklif yok teklif bekleniyor diyor. Dış basına da hiç güvenmiyorum. Ama korkum ya hiç çalışma yoksa…

Işıtan Gün İtalya’ya bu aralar hiç gitmiyor galiba :D Bu sene duyumcu haberci hiçbirisi bir şey bilmiyor. Ya hiç çalışma yok ya da gerçekten çok sessiz ilerliyoruz. Dışarıya haber sızmaması benim için daha iyi. Hem transfere diğer takımlar salça olmuyor hem de gelip/gelmemesi durumunda üzülmüyoruz. Rui için anlaşıldı geldi gelecek diyen İtalyan basını şimdi de teklif yok teklif bekleniyor diyor. Dış basına da hiç güvenmiyorum. Ama korkum ya hiç çalışma yoksa…
Futbol Burak ve Fatih hocada. Fatih hoca idmanda, Burakın da transferle alakası olmadığı aşikar. Ha arada Bodruma gidip geliyo hoca.

E542CkIWQAQyHfT

Hayırlı olsun çok para verdik inşallah o paraların altında ezilmez.
maliyet açıklanmadan nasıl böyle yorumlar yapabiliyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt