Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Augustinsson
Alioski
Van Aanholt
Sizce hangi oyuncu alınmalı ve neden? Herkes fikrini belirtirse hoş olur bazı oyuncular hakkında bir çoğumuzun bilgisi yok sonuçta
alamazlar inşBoupendza > FB
5M euro arti 2 oyuncu
alamazlar inş
Bilmiyorum ama Alioski ve Van Aanholt arasinda kararsizim ama sanirim Alioski soylenmesi daha kolay isim. Tercihim %100 AlioskiAugustinsson
Alioski
Van Aanholt
Sizce hangi oyuncu alınmalı ve neden? Herkes fikrini belirtirse hoş olur bazı oyuncular hakkında bir çoğumuzun bilgisi yok sonuçta
herifin normal golü yok ya iyi herif benceben pek begenmiyorum. her an patlayabilir, cagne gibi
herifin normal golü yok ya iyi herif bence
disiplin sorunu yaşamazsa/yaşatmazsalar iyi topçu
Cengiz yönetimini de ipler kopana kadar hep savundu. Uğraşıyorlar, ben görüyorum vs. diye. Ama finalde hep bir tarafımız eksik kaldı. Bu yönetim ne yapacak görelim. Ona göre notunu veririz.hoca transfer konusunda haklı ama emir eri burak olmayan başkanlara pek böyle davranmıyor
sevmedin mi
aanholt yatışa geliyor bence tırsıyorum birazona birakta, gedson, van aanholt, sag kanat geldigi zaman gayet iyi olacaz
Ocak ayini bekleyin lafını duymayalim dahoca cengiz yönetiminin muhasebeci hanımı 5'te 2'yi çıkartamayıp cornelius'u son gün hesaptan aldıramayınca bile pek yangın yapmamıştı. ilkin günahı olmaz, adam da bunlar yeni geldi şimdi fazla harlamayayım diyordur. kalkıp 3 ayda transferde hiçbir halt yiyemezler, cengiz yönetimi gibi 6 transfer döneminin 5'inde patatese bağlarlarsa tavrı daha değişik olacaktır. şu an eli daha güçlü olan taraf da her türlü o zaten.
agustin pahalı
aliowski çok izlemedim tbh
pvayı çok kez izledim hücumsal olarak bizi mesut eder. defansı plig için yeterli değildi ama bizde idare edebilir. yaşı biraz fazla ama olsun