Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Augustinsson
Alioski
Van Aanholt

Sizce hangi oyuncu alınmalı ve neden? Herkes fikrini belirtirse hoş olur bazı oyuncular hakkında bir çoğumuzun bilgisi yok sonuçta

E59J_FsXEAMSDYc

Augustinsson
Alioski
Van Aanholt

Sizce hangi oyuncu alınmalı ve neden? Herkes fikrini belirtirse hoş olur bazı oyuncular hakkında bir çoğumuzun bilgisi yok sonuçta
Bilmiyorum ama Alioski ve Van Aanholt arasinda kararsizim ama sanirim Alioski soylenmesi daha kolay isim. Tercihim %100 Alioski

İki tane acil oyuncu alman gereken bölge var.hiç olmazssa bu ikisi alınmalı arkadaş.gedson ve bi sol bek.emre taş demir sakatlanan ömer bayramda orayla alakası bile olmayan oyuncular.sağ bektede adam yok ama enazından yedline dersin arkadaş sen çıkma dur yerinde defans yapmaya çalış hızınla rakibin kanat oyuncusuna geçilmezsin enazından.iyi bi sol bek alırsın atağını o bölgeden ağırlıklı yaparsın.gedsona ihtiyaç var hemde çok ciddi şekilde.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

hoca transfer konusunda haklı ama emir eri burak olmayan başkanlara pek böyle davranmıyor
Cengiz yönetimini de ipler kopana kadar hep savundu. Uğraşıyorlar, ben görüyorum vs. diye. Ama finalde hep bir tarafımız eksik kaldı. Bu yönetim ne yapacak görelim. Ona göre notunu veririz.

hoca cengiz yönetiminin muhasebeci hanımı 5'te 2'yi çıkartamayıp cornelius'u son gün hesaptan aldıramayınca bile pek yangın yapmamıştı. ilkin günahı olmaz, adam da bunlar yeni geldi şimdi fazla harlamayayım diyordur. kalkıp 3 ayda transferde hiçbir halt yiyemezler, cengiz yönetimi gibi 6 transfer döneminin 5'inde patatese bağlarlarsa tavrı daha değişik olacaktır. şu an eli daha güçlü olan taraf da her türlü o zaten.

hoca cengiz yönetiminin muhasebeci hanımı 5'te 2'yi çıkartamayıp cornelius'u son gün hesaptan aldıramayınca bile pek yangın yapmamıştı. ilkin günahı olmaz, adam da bunlar yeni geldi şimdi fazla harlamayayım diyordur. kalkıp 3 ayda transferde hiçbir halt yiyemezler, cengiz yönetimi gibi 6 transfer döneminin 5'inde patatese bağlarlarsa tavrı daha değişik olacaktır. şu an eli daha güçlü olan taraf da her türlü o zaten.
Ocak ayini bekleyin lafını duymayalim da

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

alioski veya aaaanholt gelsin

agustin pahalı
aliowski çok izlemedim tbh
pvayı çok kez izledim hücumsal olarak bizi mesut eder. defansı plig için yeterli değildi ama bizde idare edebilir. yaşı biraz fazla ama olsun

mallachi yerine ilac olur bence rnktas, 2 sene kontrat 2m maas 1m imza parasi hemen imzalayalim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt