Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 117.627
- 104.517
- 5.238
elek olur sendikaBi sol bek + gedson… sag bek sekidika yapar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
elek olur sendikaBi sol bek + gedson… sag bek sekidika yapar
Hic sag bek haberi yokla herifin oyun aklı hiç yok
boşuna girmeyin beklentiye
net bir sağ bek transferi lazım bize
Bahanen hazır garantimiz yok nedemek Dalga mi geçiyorsun bizle. Çoktan pesetmis emekli olFatih Terim: Olağanüstü çabalarla transfer konusunda çalışan bir başkan ve yönetimimiz var. Çok uğraşılıyor. Paniğe gerek yok. Başkanımız görüşmeleri kendi yapıyor. 10 transfer yapsakta PSV maçında bir garantimiz yok. Eylül’e kadar vaktimiz var. Devre arası Başkan ve Ozan Şener transfer konusunda bilgi verdi. Şimdi bir daha görüşeceğiz. Taraftar rahat olsun. Biraz gecikmiş olabilir. Hiçbir zaman kampa transfer yetişmedi.
Heyecani olan istekli arzulu avrupa basarisini hedeflemis bir coach lazim gibi hissettim
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Diğer ikisi için bişey diyemem ama Alioski için bir iki kelime yazabilirim.
Öncelikle Bielsa'ya parantez açmak lazım. Bu adam herkesin sandığı gibi 3'lü savunma manyağı değil. Maç içinde ani değişiklik yapabilen ve bu değişikliklere uyum sağlayacak oyuncularla yola devam eden bir adam. Çoğu maçına da 4'lü çıkıp maçın dinamiğine göre formasyon değiştirir. Yani Alioski 4'lü savunmada oynayamaz demek açıkçası ezbere konuşmaktadır.
Alioski'ye gelince tipik bir sol bek kesinlikle değil. Sol çizginin tamamında, orta sahada sol iç olarak hatta az da olsa sağ kanatta ters ayak olarak da oynamışlığı var. Hızlı bir adam değil ama devamlılığı çok yüksek. Championship'te ilk 2 sezon, şampiyon oldukları sezon ve bu sezon da lig maçlarının %90-95'inde oynamış bir adam. (Bazıları burada yedek muamelesi yaptı bu adama. Anlamak mümkün değil.) İleri çıkmayı çok sever. Bielsa taktiği gereği de bunu rahatlıkla yapıyordu zaten. Şutördür öyle aman aman golü yok ama denemeyi sever. Agresif bir oyuncudur. Pres yapmayı, rakibe yakın oynamayı tercih eder. Son sezonunda ligde 7 sarı kart gördü. Bize gelirse bu agresifliği kaç karta sebep olur bilemem. Disiplinlidir. Kolay kolay sakatlanmaz zaten bakarsanız sakatlık geçmişi de yoktur.
Bielsa'nın taktiğinde savunma ikinci planda olduğu için defansı zayıf yorumlarına sebep olabilir ama böyle bir şey de yok. Hoca ne diyorsa onu yapıyor. Orta açmayı çok sever. Asist sayısı aslında daha çok olmalıydı ama işte Leeds United attığınından 3 katını kaçırmış bi takım.
Hoca yedlini istemiyormuş. Sports digitale yayınında söyledilerHic sag bek haberi yok
adem transferi altyapıya ket mi vuracak yahu ne alakaNe ademi yahu? Ondan sonra alt yapidan oyuncu ciksin diye beklersiniz
Istemedigi net zaten. Ama bence sag bekden önceHoca yedlini istemiyormuş. Sports digitale yayınında söylediler
bugün ilk yediğimiz golden sonra kamera terim ve necatiyi gösterdi. yüzlerini görmen lazım.
Yedlin istenmiyor net ama psv macından önce gitmez sağ bek transfer psvden sonraya kalacak maalesef
bu kadro bu seneyi kaldırmazGedson eylülde gelir adem ile transferi kapatırız.
Genclere guven.bu kadro bu seneyi kaldırmaz
Mahmut oynayacak hazır olHic sag bek haberi yok
HayirlisiMahmut oynayacak hazır ol
bu kadro bu seneyi kaldırmaz
Hoca emini daha çok tutuyor. Ben kaanı 2 sene önce bekliyordum a takım için. hoca tak diye gidip u17den emini çekip kaan'ın yüzüne bakmamıştı. Yine kiralık yollarsa şaşırma.Istemedigi net zaten. Ama bence sag bekden önce
sol bek
Dos
Os
daha önemli. Stoperi ben kafadan kapattim Kaan Isigi gördükten sonra