Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelik solbek gibi dursa da izlediğimiz 2 hazırlık maçı gösterdi ki derhal sağbek almalıyız, 2. olarak Marcao'ya partner almalıyız, 3. Gedson, 4. Falcao başta olmak üzere maryaları yollamalıyız temposuz oyuncular takımın içine ediyor.

Hoca emini daha çok tutuyor. Ben kaanı 2 sene önce bekliyordum a takım için. hoca tak diye gidip u17den emini çekip kaan'ın yüzüne bakmamıştı. Yine kiralık yollarsa şaşırma.

Ben kaana şans verilsin isterim ama verilmeyecekse alpaslan ve yedlinle gitmez net stoper transferi lazım ama öncelik sol bek ve os olmalı
Bugünden sonra kalir bence

Bundan sonra Kadıköyde yenilmeliyiz.

Kadıköyde yendiğimizden beri işler iyi gitmiyor. Marcao'nun aşil tendonunda sıkıntı varmış.

Kadıköyde ben galibiyet istemiyorum arkadaş. Bu nedir ?

Onları yendiğimizden beri işler iyi gitmiyor.

Winnerlığımız bile bozuldu bu yıl.

Kadıköyde yenilelim.

bekler 30 yaş civarı olmasın
yüksek enerji ve tempo gerektiren bir mevki
30 civarı olan adam iyi olsa bile üst düzeyde bir sene verebiliyor en fazla. mariano'da görmüştük.

Kaan ayhan bizim için elzem..
Gerekirse sağ bekde oynar.Bir tane yerli yok ilk 11 oynatılacak..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

resim_2021-07-10_222137.webp

ışık kaan üstüne düşülse biraz abartmış olacağım belki ama tamamen içgüdü, hiçte sevmem polyannacılık yapıp bizim gençleri övmeyi falan. çoğunun birşey olacağı yok zaten ama ışık kaan'da sanki merih'ten daha iyi bir oyuncu olacak potansiyel var gibi. üstüne gidilmesi lazım tabii. öyle bir izlenim aldım ben.

*45dk izlemişsin nasıl abartıyorsun bu kadar diyecek olanlar olacaktır tamamen içgüdü başka birşey değil

Bilerek bizi avrupadan eletecek yine sampiyon olabilmek icin

Bilmedigi birsey var ligde de rezil olacak

Yaslanmissin, korkaklasmissin, kuculmussun hoca

Nereden nereye

Baska yonetim olsa laf sokardi transferler gelmedi diye, kendi atadigi basda diye eylule kadar zaman var diyor

Ben bu adam gidene kadar gsliligimden istifa ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt