Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emin tırt bence ya ışık'la kıyaslandığı zaman. tabii aralarında 2 yaş fark var, emin'de üstüne koyacaktır o 2 senede. ama zannetmiyorum Emin'in uzun vadede bize faydası olacağını. İnşallah olur orası ayrı konu

benim stoper tandeminde istediğim şey şu, solda marcao tarzı bir stoper sağda ise denayer tarzı bir oyuncu. Tabii şu daha doğru olabilir solda Marcao sağda Fonte tarzı daha lider bir oyuncu Marcao'yu da yukarı çekecektir bunda hiç şüphe yok. Ama Denayer tarzı bir oyuncu mükemmel olurdu Marcao ile birlikte bence.
oly maçında kaan-marcaoyu izleyebilsek keşke :love:

psv maçından bence umut yok hoca da zaten galibiyet falan düşünmüyor ordan he bala göte galibiyet gelir yarın bilemem ama avrupa'da yeterince özgüvenimiz kırıldı komple tr olarak. hiç umudum yok psv'den. rakip herhangi bir baska takım olsaydı gene aynısını düşünürdüm. hedef lig olmalı.

kadro da bence şöyle olmalı

Muslera
Mahmut Luyindama/Işık K. - Marcao Ömer B.
Gedson - Aytac - Emre K.
Kerem - Mohammed - Babel

mahmut'u 2 maç izledim sadece he, genelde nasıl bir oyuncu bilmem, en azından oyuncuyu bu güzel performansların ardından onore etmek lazım. Luyindama keşke ayrılsa o zamana kadar da Işık K. kumarı oynansa o maç. Luyindama gitse bile Alpaslan'ı falan oynatır herhalde ama ne Mahmut ne Işık, bu 2 genç oyuncumuz kadroda ki diğer çöplerden çok daha iyi oynar o maç bence. Ne kaybedebiliriz ki zaten? Ha orada Luyi oynamış ha İsmail Çipe oynamış.. Koy Işıkla, mahmutu geç. Bunları koymasan zaten Ömer yedirecek golleri kasmaya gerek yok, no panic

Evet, kolpa molpa duyum getirdim. Maksat hareketlilik olsun. Kaynak = kahveci :D

Stanciu için bonserviste anlaşılmış. Başarı bonusu falan koymaya çalışıyormuş Slavia. Onun pazarlığı yapılıyormuş.
Alioski ile uğraşıyoruz diyor. PvA ve Augustinsson hazırda bekleyenler gibi konuştu. Moreno'yu kulübü salmamış istediğimiz paralara.
Gedson en yakın transfer diyor.
Falcao bir yerden istediği seviyede teklif almış, gidebilir dedi.
Diagne sonunda bir kulüple anlaşmış. Bizimle o kulüp arasında görüşme varmış. Gelecek hafta olumlu/olumsuz sonuçlanır o görüşme dedi.
Bir tane sağ kanat varmış görüşülen, adını sordum her yere öğrenemedim diyor.
Ağustos sonuna kadar da Halil'i kovalayacağız diyor.
Burak İnce'nin ailesi şu an yurtdışı yapmasını istemiyor diye Leverkusen'e gidememiş. O da muhtemelen fırsat olursa Ağustos sonuna kadar kovalanır dedi.

Özet ül duyum = PSV maçına üç hedef var diyor = Gedson, Stanciu ve sol bek.

1625827854501.webp

vay vay vay feguli orta kesmiş akbaba atmış yeni gördüm ama garip bir orta tam muz değil

Evet, kolpa molpa duyum getirdim. Maksat hareketlilik olsun. Kaynak = kahveci :D

Stanciu için bonserviste anlaşılmış. Başarı bonusu falan koymaya çalışıyormuş Slavia. Onun pazarlığı yapılıyormuş.
Alioski ile uğraşıyoruz diyor. PvA ve Augustinsson hazırda bekleyenler gibi konuştu. Moreno'yu kulübü salmamış istediğimiz paralara.
Diagne sonunda bir kulüple anlaşmış. Bizimle o kulüp arasında görüşme varmış. Gelecek hafta olumlu/olumsuz sonuçlanır o görüşme dedi.
Burak İnce'nin ailesi şu an yurtdışı yapmasını istemiyor diye Leverkusen'e gidememiş. O da muhtemelen fırsat olursa Ağustos sonuna kadar kovalanır dedi.

Ekli dosyayı görüntüle 130045

@Hayri Cund

Fatih,Alpaslan,Aytaç,Taylan,Emre Akbaba,Kerem,Yunus,B.yilmaz,Arda,E.Kilinç,Oğulcan Çağlayan.12 yerli,4 yabancı oyuncumuz var.Digerlerinin hepsi gonderilmeli.Gidenlerin yerine gençler oynasın daha iyi.

adem transferi altyapıya ket mi vuracak yahu ne alaka
senin şu an sayıca mohammed,falcao(?),diagne(?),babel(?),oğulcan(?) 5 forvetin varken (ki bunların 2'si sorunlu 1'i yetersiz 1'inin asıl mevkisi değil) ve yerli ihtiyacı doğmuşken net katkı verecek adem'i istememek neden
Gerekmez, Eren Aydin oynasin

Isik kaan bugun topla ortasahaya kadar geldi bi ara.topla arasi iyi,oyun kuruyor.pozisyon almasi iyi,hava toplarinda etkinliği var,mudahaleleri yerinde👊

Ekli dosyayı görüntüle 130045
AdolescentShamefulArmyant-size_restricted.gif

ışık kaan üstüne düşülse biraz abartmış olacağım belki ama tamamen içgüdü, hiçte sevmem polyannacılık yapıp bizim gençleri övmeyi falan. çoğunun birşey olacağı yok zaten ama ışık kaan'da sanki merih'ten daha iyi bir oyuncu olacak potansiyel var gibi. üstüne gidilmesi lazım tabii. öyle bir izlenim aldım ben.

*45dk izlemişsin nasıl abartıyorsun bu kadar diyecek olanlar olacaktır tamamen içgüdü başka birşey değil
Alt yapı da Abdussamed ile en iyi oyuncumuz idi.

Mi A2 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muslera
Rosier Kaan Marcao Aanholt
Taylan
Ndao Paulinho Gedson Kerem
Mostafa

Berk
Mahmut Luyindama Alparslan Ömer
Aytaç
Yunus Arda EmreK Barış
Oğulcan
Diagne: 5€
Yedlin: free
Falcao: free
Feghouli: free
Babel:free
Ozorn: kira
Omar: free
Jimmy:free
Atalay: kira
Gökay: kira
Metehan: kira
Sekidika: kira
Erkan: kira
Işık Kaan: kira

Rosier: 1€+ 5€ opsiyon
Gedson: 2€ + 10€ opsiyon
Paulinho: free 1€ imza parası
Van Aanholt: free
Kaan: 4€
Ndao 3€

Sezona şöyle bir şey girsek başka bir şey istemem, Stanciu Moreno gibi son kontrata gelen oyunculara bonservis vermeye gönlüm razı gelmiyor, maaş yükü zaten Falcao Feghouli Babel 3'ü gitse yük filan kalmayacak, temposuz ne kadar adam varsa yollamak lazım.​

yerlilere bir bakalim

fatih - allahin cezasi. kesinlikle gönderilmeli.
alpaslan - faydali olur
ömer - hocanin ogullarindan biri oldugu icin yine her mac oyuna girer
tasdemir - hocanin ogullarindan biri oldugu icin sözlesme yapildi, lakin sakat olmadiginda bile yedeklere zor girer
taylan - ok
aytac - faydali olur
akbaba - hocanin has ogullarindan biri oldugu icin sözlesme yapildi. dandik maclarda oynatilir
kerem - ok
baris - faydali olur
jimmy - bu isportacinin kadroda kalacagini sanmam, degisiklik olsun diye yollanacaktir
arda - hocanin has evladi oldugu icin bunun minimum kulübede yeri garanti
kilinc - ok
ogulcan - bizim gibi köklü camiada forvet olacak nitelige sahip degil. kanat olarak zaten yaramaz. her yerde oynayabiliyor ama nereye koysan tam performans veremiyor.

fatih, jimmy ve ogulcan disinda gidecek adam yok. 4 yabanciyi biraz önce ben okeyledim üstteki mesajda. bu 10 yerliyi de hesap edersek 14 oyuncu ediyor.

Muslera
Rosier Kaan Marcao Aanholt
Taylan
Ndao Paulinho Gedson Kerem
Mostafa

Berk
Mahmut Luyindama Alparslan Ömer
Aytaç
Yunus Arda EmreK Barış
Oğulcan
Diagne: 5€
Yedlin: free
Falcao: free
Feghouli: free
Babel:free
Ozorn: kira
Omar: free
Jimmy:free
Atalay: kira
Metehan: kira
Sekidika: kira
Erkan: kira
Işık Kaan: kira

Rosier: 1€+ 5€ opsiyon
Gedson: 2€ + 10€ opsiyon
Paulinho: free 1€ imza parası
Van Aanholt: free
Kaan: 4€
Ndao 3€

Sezona şöyle bir şey girsek başka bir şey istemem, Stanciu Moreno gibi son kontrata gelen oyunculara bonservis vermeye gönlüm razı gelmiyor, maaş yükü zaten Falcao Feghouli Babel 3'ü gitse yük filan kalmayacak, temposuz ne kadar adam varsa yollamak lazım.​

FM oynamaktan vazgecelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt