Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Isik kaan bugun topla ortasahaya kadar geldi bi ara.topla arasi iyi,oyun kuruyor.pozisyon almasi iyi,hava toplarinda etkinliği var,mudahaleleri yerinde👊

Altyapıdaki oyuncularımız hakkında övgüler dizmeyi yasakladım sana. Övdüğün iflah olmuyor sonra; yazık çocuklara, etme:mad:

Bakalim hangi anadolu takimi. Daha dogrusu bolasie rize mi ads mi

şöyle bir boktan ihtimalde var malesef, cagne yarın öbür gün ben kulüp bulamadım, selamün aleyküm diye kapıdan içeri girerse ne bok yiyecek bizimkiler.. herif tek antrenmana bile çıkmadı gerçi antrenmanın faydadan çok zararı oluyordur buna

Kaynak abi. O herif ağır kolpacı. Öyle böyle değil. Bunun asıl hesabı vardı. Onu devretmiş, şimdi başka bi hesapta kolpalıyo milleti.
Kaynak konusunda bişey demem ben hiç birine inanmıyorum da. Oyuncu bazında yazdın sandım

Bilerek bizi avrupadan eletecek yine sampiyon olabilmek icin

Bilmedigi birsey var ligde de rezil olacak

Yaslanmissin, korkaklasmissin, kuculmussun hoca

Nereden nereye

Baska yonetim olsa laf sokardi transferler gelmedi diye, kendi atadigi basda diye eylule kadar zaman var diyor

Ben bu adam gidene kadar gsliligimden istifa ediyorum

Ben son zamanlarda şöyle düşünmeye başladım. Haklı veya haksız demiyorum sadece kendi teorim.

Hoca dedi ki Burak Başkana biz PSV maçını alamayız. Alırsak da eldeki imkanlarla almaya çalışırız.

PSV maçına göre hareket etme bana lig başlamadan önce 5-6 adam al. Zamanın var ince ele sık doku parayı bul ama adamları al.

Bence PSV maçını herkes kafada bitirmiş. Doğru veya yanlış demiyorum. Ben son zamanlarda böyle bir düşünceye kapıldım.

Bence PSV'yi geçsek dahi nasılsa diğer turda gideriz bari lige bakalım diyorlar.

Çok yanlış demiyorum. Açıkçası iyi adamlar alacaksak ve ligte iyi olacaksak çok yanlış değil bence.

Burada suçlu bence en çok Mustafa'dır seçimi çok geciktirdi çok zaman kaybettik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt