Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.915
- 7.664
- 823
Çok şükür transfer kovalıyoruzselam siddik nabion
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok şükür transfer kovalıyoruzselam siddik nabion
Yok.
Dedigim gibi PVA alternatif bir oyuncuydu.
FT Moreno‘yu istiyordu.
Kiralik teklifi yapti bizimkiler sorna Betis satmaya calisti.
5 Mio € bonserviz istiyorlar.
PVA‘da o zamanlar 4 Mio € istiyordu .
Yalan felan degil inanmayan inanmasin o kadar basit.
Indirime gitmese zaten oyuncuyla ilgili böyle birsey olmazdi!
O 4 Mio € (Senelik + Imza Parasimi) onu 100% bilemiyorum , sadece 4 Mio € istedigini söylediler.
Aliosk 2.5 Mio € istiyormus senelik.
Bello‘ya hic teklif gitmemis.
olur veya olmaz birsey diyemem ama sana yalan borcum yoktur renktas
Ben yinede Morenoyu isterdim.
Insallah Yedlini satip yerine Augustsson Augustinsson gelir .
Gedsonu gelecek hafta bekliyorum!
Cok uzattilar!
Stanciu‘ya 7 Mio € istediler.
3.5‘dan fazla vermesiler.
Diagne‘de 6 Mio €‘ya gider gibi .
Insallah fazla olur !
Dieng kiralik + satin alma istiyoruz .
Elm sokağı kabusunu izleKorku sokağı 2 yi izliyorum.muzlu pasta vardi.begenmedim attim cope
3 gündür arayıp bulamamana şaşırdım benim 3 dk mı almadı. Okan da adem büyük gibi gitmek istemiş.Fatih Ozturk'u kadroda tutup Okan Kocuku gondermenin mantigini ariyorum 3 gundur
niye gitmek istemis ki acaba geldiginde bilmiyormuydu yedek olacagini3 gündür arayıp bulamamana şaşırdım benim 3 dk mı almadı. Okan da adem büyük gibi gitmek istemiş.
Fatih herhangi bir takımın yedeği olur, Okan oynamak için gitti.Fatih Ozturk'u kadroda tutup Okan Kocuku gondermenin mantigini ariyorum 3 gundur
Öyle kolay değil; ilk bulan Nirvana' ya ulaşacakmış kısa yoldanFatih Ozturk'u kadroda tutup Okan Kocuku gondermenin mantigini ariyorum 3 gundur

Fatihle Psv maçına çıkmanın zevkini sen anlayamamissinFatih Ozturk'u kadroda tutup Okan Kocuku gondermenin mantigini ariyorum 3 gundur
2+10 süper süper süper ama 2+15 olursa nein nein nein
Sanırım bu kadar da beklemiyormuş. Bana kalsa esas hata hala fatihin durması,yada fatih üçüncü kaleciyken u19da kaleci yetiştirmek.niye gitmek istemis ki acaba geldiginde bilmiyormuydu yedek olacagini
psv icin zevk bizim icin acı olurFatihle Psv maçına çıkmanın zevkini sen anlayamamissin
Yok reis iyiyimde şu transfer konusu bayıyo beni bi tekGerilip gerilip sonra tenisçilere sarıyorsun muhterem...Gel barışalım bu vesileyle; üzerine fazla gittim galiba, hakkını helal et...
psv icin zevk bizim icin acı olur
Evet acı çekerek PSV yi eleyeceğiz.psv icin zevk bizim icin acı olur
Djokovic reise laf atmadın umarimYok reis iyiyimde şu transfer konusu bayıyo beni bi tek
Tenis konusunda fikrim sabit valla senide ikna etmek isterdim ama kısır döngüye girince sohbet sonlandırayım dedim,sonuca ulaşmayacak tartışmaları biyerden sonra kesmek lazım boşa top çevirmenin lüzumu yok,problemde yok rahat ol
Bi 11 yapta keyfimiz yerine gelsin