Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lemina olayı doğrudur inşallah. sakatlıgı bize gelmeden önceki sezon ameliyatından dolayıydı diye söylemişti bi yorumcu. doğru olabilir fulhamda baya maça cıkmış plde o tempoda oynamış . gedson lemina stancui ortasahası baya bi dinamik olur.

lemina olayı doğrudur inşallah. sakatlıgı bize gelmeden önceki sezon ameliyatından dolayıydı diye söylemişti bi yorumcu. doğru olabilir fulhamda baya maça cıkmış plde o tempoda oynamış . gedson lemina stancui ortasahası baya bi dinamik olur.
Lemina'da bonservis yok mu şimdi? son bir yılı daha görünüyor kiralamayacaklardır.

Yaş 17, seneye sözleşme bitiyor. Git bi şekilde gir kafasına ikna et bas parayı al. Zarar etme şansın yok sakatlanmadigi takdirde. Çoğu büyük takım radarina almıştır da B.Elmas bizi kandırdığı gibi oyuncuyu ve ailesini de kandirabilir belki projelerimiz var diye. Stanciu'dan iyi olurdu.

Daha eylule kadar cok var aceleye gerek ok psv elemis onemli degil
Hangi terim takimi lige iyi baslamis rezil bir ilk yari sonrasi yetismek icin yardiririz sonra 2.3 oluruz biter Terim oldugu surece ne iyi transfer nede tempolu bir takim izleriz bu sezonu pas gecelim

Benim bu yönetimden beklentim stadın koltuklarını boyatsınlar bakımını zeminini çatısını halletsinler kafi..

6 milyon verdiğimiz adama 3 yıllık sözleşmemi iimzalayacakmışız yalan olduğu burdan belli ama yönetim konusunda pek güvenim yok rakamları açıklamayacaz dediler bi soğuma geldi.
6 milyon verince açıklamak zorundalar galiba. Açıklamama için bir limit var diye biliyorum (limitin ne kadar olduğunu bilmiyorum) .
Onu geçince açıklamak zorundalar.

Lemina gelsin isterim, harika oyuncu ama Gedson ile saha icinde anlasabilir mi? Gelirse 2sinden 1i gelir gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt