Mustafa Özcelik
Tecrübeli Üye
- 14 Şubat 2009
- 6.153
- 4.171
- 2.418
Filipescu Adrian illieBu stanciu nerden çıktı hagi popescudan sonra tutan romanyalı oyuncu olmadı bizde olurda alırsak stancu gibi olur bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Filipescu Adrian illieBu stanciu nerden çıktı hagi popescudan sonra tutan romanyalı oyuncu olmadı bizde olurda alırsak stancu gibi olur bence
Oy bidiko bidiko buz kestimDaha sogumadin mi
Lemina'da bonservis yok mu şimdi? son bir yılı daha görünüyor kiralamayacaklardır.lemina olayı doğrudur inşallah. sakatlıgı bize gelmeden önceki sezon ameliyatından dolayıydı diye söylemişti bi yorumcu. doğru olabilir fulhamda baya maça cıkmış plde o tempoda oynamış . gedson lemina stancui ortasahası baya bi dinamik olur.
1 m teklif etmişiz diye yazdı biri bugünLemina'da bonservis yok mu şimdi? son bir yılı daha görünüyor kiralamayacaklardır.
Doğruysa, maaş facia
B.Elmas bizi kandırdığı gibi oyuncuyu ve ailesini de kandirabilir belki projelerimiz var diye

Başka ihtimali yok ya büyük takımlardan biri alacak bu çocuğu
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sadece o değil,Yusuf demir'de gitti.@Yiğit Sönmez 'in göz bebeğiydi
6 milyon verince açıklamak zorundalar galiba. Açıklamama için bir limit var diye biliyorum (limitin ne kadar olduğunu bilmiyorum) .6 milyon verdiğimiz adama 3 yıllık sözleşmemi iimzalayacakmışız yalan olduğu burdan belli ama yönetim konusunda pek güvenim yok rakamları açıklamayacaz dediler bi soğuma geldi.