Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kardesimize kapılarımızı acalım

Şimdi sizin kafanızda 2 soru işareti olacak, müsterih nedir nasıl olunur 😂

Berkan'ı o paralara bırakmazlar büyük ihtimalle yalan haber ama 2 milyon + takas falan filan civarı bitirirsek orta saha rotasyonumuz çok rahatlar.

E6AFA135-F580-4338-8568-9EBBFB616AD5.webp

psv maçı ilk 11 de mustafayı beklemiyorum.babelle başlayacağını düşünüyorum eğer falcao gitmemişsse tabii.mustafa riske edilmemeye çalışılacak gibi geliyor bana.bizim psv deplasmanında 11 kişi defans yapmamız hiç gol yemememiz lazım.yapacak bişey yok o maç ne var ne yok full konsantre defans oynamalıyız.belki bunu başarabilirsek burdaki maçta umudumuz olur

Gedson menüdeki sarı kırmızıyı bilerek attıysa Beşiktaş maçında Babel'e verdiği pastan sonra en iyi ikinci incesi olmuş.
hala aslan emojisi var ,öyle görünüyorki bize gelecek allahın izniyle.umarım rui costa terimi kırmazda psv maçı öncesi haydi verdim gitti der allahın basiret bağlamasıyla.

Galatasarayin hocasi Hamza Hamzaoglu oldu da haberim mi yok , hep yerliden ilerliyoruz.

Muslera
Yedlin-Luyindama-Marcao-Alioski
Aytaç
Gedson-Kılınç
Feghouli-Mostafa-Kerem

Gedson ve 1 sol bek getirebilsek ahım şahım olmasa da geçen sezona yakın bir kadro kurabiliyoruz. Şu iki KAP gelse bari bu hafta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt