- 21 Ocak 2010
- 73.063
- 51.461
- 5.003
ders çalışmaya ara verdiğinizde defteri açık mı bırakıyorsunuz?Bu trt spıkerı psv ye elenırse galatasaray avrupa defterını kapatıyor dıyor neyın kafası bu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ders çalışmaya ara verdiğinizde defteri açık mı bırakıyorsunuz?Bu trt spıkerı psv ye elenırse galatasaray avrupa defterını kapatıyor dıyor neyın kafası bu
Ben ders bitirme yaşımı cok dan geçtim anlamadıgım ne demek istediniz?ders çalışmaya ara verdiğinizde defteri açık mı bırakıyorsunuz?
Terim yine bos isler pesinde, Allahim sen yardim et. Kadroda 40 topcu var zaten, topu topuna 4-5 mac oynayacak belki.
Berkan gelirse gedson iptal olmaz orta saha da alternatif çok olur Gedson daha farklı bir oyuncu Berkan la Gedson yan yana olabilirBerkan gelirse gedson’un iptal olacagi hususunda anlasalim
Berkan’i istemememin tek nedeni bu acikcasi
kötü topcu degil ama gedson’un yerine düsünüldügü icin istenmiyor forumda
Berkan-Gedson
Stanciu
![]()
orta saha rotasyonunda herkes şans bulur çok geniş bir orta saha yok çünküAytax??
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Aytax??
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Selam Galasevgisi abi somut gelismeler var miBerghuis zu Ajax, €5,5m bonservis
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
anatomik olarak oyun olarak da benzer noktaları var mıdır renktaş bu önermeye geliş sürecin nasıldıpatrick van aanholt
Yeni nesil Lucas Neill olabilir, bence bize gelirse 1 yıl sonra sol stopere geçer.
proanatomik olarak oyun olarak da benzer noktaları var mıdır renktaş bu önermeye geliş sürecin nasıldı