Ramazan Aslan
Tecrübeli Üye
- 4 Ağustos 2019
- 5.081
- 3.581
- 673
#transferlernerede #baskanicraatyap
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kusura bakacak bişey yok yorum yapıyoruz. Gelirse göreceğiz neler olacağını...Anatomi pozisyonsal olarak kritik bir durum olduğunu düşünüyorum renktaş ayrıca örnek sayısı güvendirici inandırıcı pek olmadı kusura bakma. bakalım![]()
Berkan bizim sistemde 6 numara oynar. Fatih hoca pas özellikleri de olan 6 numara kullanmayı istiyor, Berkan da gerek enerjisi, gerek pres gücü, gerek fizik kalitesi ve pasları ile bizde 6 numaraya oynamaya uygun. Aytaç Berkan'a göre daha 8 numara bir oyuncu.
Belli ki Berkan Kutlu'nun tek bir macini izlememissin. Pas isabet kalitesi son derece yüksek, topla ilişkisi cok iyi birebir mücadelelerde kolayca kendini yerine bırakmayan, oyun görüşü merkez orta saha pozisyonu için ideal bir oyuncu. Salih yerine oyuna girdigi maclarda Salihten daha iyi oynadigina bir kac kere sahit oldum.
Renktaş Berkan'ı hiç izledin mi? Bence hiç de kötü bir futbolcu değil, hatta o övüp bitiremedikleri ozan tufandan çok daha potansiyelli.
Haklisiniz arkadaslar izlemedim ama kadro cok sisik, önce eldeki oyuncular degerleri düsürülmeden bir elden cikarilsin. Her sene tonla yeni topcu geliyor sonra elden cikarmaya calisiyoruz. Zaten bir tek ligde ilerliyoruz orada da kullanacagimiz oyuncu sayisi max. 20.Rtaş ne yapsınlar istiyorsun kimi alsınlar mesela
Ha, asil deginmek istedigim konu bu.Berkan güzel ışık veriyor o konuda bir sıkıntı yok da madem berkana niyetin var çer çöple neden sözleşme uzattın.
Lig uzun. Geçen sezon ne büyük sıkıntılar yaşandığını gördük. Ne kadar çok nitelikli yedek o kadar yüksek şampiyonluk şansı.Aytaç'ta 8 numara için baya düz bir adam olur..
Berkan'ı 11 için düşünüyorsam 6 numarayı yabancı alırım.
Hem taylan'ın hem aytaç'ın yedek kalması lüks olur o zaman taylan'ı elden çıkarmak lazım.
Renktaş eleştirinde haklısın ancak berkan o statüde değil diye yazdık genel olarak, yoksa Ömer ve Emre Taşdemir sözleşmesi yerine başka bir bek alsan her türlü daha doğru olur.Haklisiniz arkadaslar izlemedim ama kadro cok sisik, önce eldeki oyuncular degerleri düsürülmeden bir elden cikarilsin. Her sene tonla yeni topcu geliyor sonra elden cikarmaya calisiyoruz. Zaten bir tek ligde ilerliyoruz orada da kullanacagimiz oyuncu sayisi max. 20.
Farkettiyseniz Berkan hakkinda olumsuz bir sey yazmadim, planlama ve kadro mühendisligi benim asil sorunum. Sonra transfer yasaklar, borc vs gittikce büyüyor.
Katılmıyorum. Aytaç'ın ayakları Berkan'dan iyi bence, Aytaç'ın sıkıntısı biraz yavaş olması.Aytaç'ta 8 numara için baya düz bir adam olur..
Berkan'ı 11 için düşünüyorsam 6 numarayı yabancı alırım.
Hem taylan'ın hem aytaç'ın yedek kalması lüks olur o zaman taylan'ı elden çıkarmak lazım.
Katılıyorum ama bütçe durumu da bir gerçek. Örnek olarak 3m bonservis 1m'de berkan'a versen limitden 4m gidiyor.Lig uzun. Geçen sezon ne büyük sıkıntılar yaşandığını gördük. Ne kadar çok nitelikli yedek o kadar yüksek şampiyonluk şansı.
Bizdeyken sağ kanat oynadığında performansında ciddi düşüş oluyordu. Bruma'nın yıllık maaşı da yüksektir. Bruma rahat adam geçebilen falan bir oyuncu ama gerek sağ kanatta performansı düşmesi gerekse yıllık maaşı nedeniyle Onyekuru daha iyi bir tercih olur ama bizim asıl ihtiyacımız ikisi de değil bir tane sağ kanat Ounas, Carles Perez, Vignato gibi isimler daha iyi tercih olur.Bruma sağ kanatta oynar mı ya oynasa ucuza kapatırız menajeri İstanbulda
Katılmıyorum. Aytaç'ın ayakları Berkan'dan iyi bence, Aytaç'ın sıkıntısı biraz yavaş olması.
Pesimist misin sen veli kardeş adamı boguyorsun sabah sabah hayatında oturup izlemedigi adamlara Türk diye ne bilim 28 yaşında Rumen diye giydirip sallayıp duruyor yok 6 milyon bonservis 2 milyon yıllık ben hiç sanmıyorum yıllığınin o kadar olacağını o ayrı da size de adam beğendirilmez keremde bonservisle gelmiş olsaydı onu da begenmezdin herkes muhasebeciyabancı sınırı geldi diye yine sıradan oyunculara sırf yerli ve genç diye abuk sabuk paralar dökeceğiz sanırım.
kerem aktürkoğlu, çok iyi transferdi.
bedava ve tl ile uygun sözleşmeler ile, aytaç ve alparslan, rotasyona uygun hamlelerdi.
amaa alanyasoprlu berkan'a kaç para bonservis ve ne kadar maaş verilecek? bir de stanciu'ya konuşulan 6-7 m eur bonservis ve 2 m eur civarı para ile 3 yıllık sözleşme, nereden baksan 13-14 milyon euroluk yatırım demek. sözleşmesi bittiğinde 31 yaşında nereye ne kadara satıp az da olsa geri dönüşüm alacaksın?
kısacası 2021-2022 sezonunun lig 5.liği kadrosu kurulurken, takımın geleceği de ipotek ediliyor resmen.
Emre Kilinc geldiginden beri daha 1 kere asil mevkisinde oynamadi ve simdi BAY aliniyor. Bunu hicbir mantikla anlatamaz Terim bize.Renktaş eleştirinde haklısın ancak berkan o statüde değil diye yazdık genel olarak, yoksa Ömer ve Emre Taşdemir sözleşmesi yerine başka bir bek alsan her türlü daha doğru olur.