Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 117.637
- 104.535
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ona bakarsan diagneyi de aldığımız sezonun sonunda araplara satacaktık ama orda çıkan olaylar yüzünden satamamıştık. Bu tür talihsizlikler hep bizi buluyor ya çok bahtsısız ya da bir şeyleri yanlış yapıyoruzYalnız Luyindama o sezon sakatlanmasaydı devre arası 14-15 civarı bir paraya satılacaktı.
Lan Diagne hala bizde değil miona bakarsan diagneyi de aldığımız sezonun sonunda araplara satacaktık ama orda çıkan olaylar yüzünden satamamıştık. Bu tür talihsizlikler hep bizi buluyor ya çok bahtsısız ya da bir şeyleri yanlış yapıyoruz
bizdeLan Diagne hala bizde değil mi
Ozan satmabizim Ndiaye ve Garry Rodrigues disinda bir transfer basarimiz yok (alip satma konusunda)
ozani almadikOzan satma
Kerem alma
hep maliyeti yüksek oyunculara gitmemizi nasıl yorumluyorsunbizim Ndiaye ve Garry Rodrigues disinda bir transfer basarimiz yok (alip satma konusunda)
kisitlama gelmesini istiyorum sahsen , maas ve bonservis kisitlamasi.hep maliyeti yüksek oyunculara gitmemizi nasıl yorumluyorsun
Luyi ve Diagne arasında şöyle bir fark var yalnız Diagne performansı beğenilmiyordu ama Luyindama CL'de ayakta kalan ender oyuncularımızdandı yani performansını herkes beğeniyordu o dönem hatırlarsan. Bu arada Falcao geleceğine keşke o sezon Diagne'yi kiralamasaydıkta o kalsaydı ama Falcao'nun böyle olacağını da kimse bilmiyordu.ona bakarsan diagneyi de aldığımız sezonun sonunda araplara satacaktık ama orda çıkan olaylar yüzünden satamamıştık. Bu tür talihsizlikler hep bizi buluyor ya çok bahtsısız ya da bir şeyleri yanlış yapıyoruz
Ozan 0 maliyet zaten Meme tozani almadik
keremi satmadik
alip satma konusunda diyorum duvar bey
Luyi-diagne kıyası yapmadım aslında. Satarken/satmaya çalışırken hep bir arıza çıkıyor onu anlatmak istemiştimLuyi ve Diagne arasında şöyle bir fark var yalnız Diagne performansı beğenilmiyordu ama Luyindama CL'de ayakta kalan ender oyuncularımızdandı yani performansını herkes beğeniyordu o dönem hatırlarsan. Bu arada Falcao geleceğine keşke o sezon Diagne'yi kiralamasaydıkta o kalsaydı ama Falcao'nun böyle olacağını da kimse bilmiyordu.
yav satin alip karla sattigimiz oyuncular arasinda diyorum ben , ona bakarsan Arda Turan da sayabilirsin.Ozan 0 maliyet zaten Meme t
Say o zaman. Net cümleler kur bana Memet. Bir insan ya nettir ya kıvrakyav satin alip karla sattigimiz oyuncular arasinda diyorum ben , ona bakarsan Arda Turan da sayabilirsin.
Ederini bulanı satmazsan böyle olur da Luyi devre arası gelmeden sakatlandı. Sakatlanmasa devre arası bence satardık.Luyi-diagne kıyası yapmadım aslında. Satarken/satmaya çalışırken hep bir arıza çıkıyor onu anlatmak istemiştim
Çekler de aynı rakamı yazmış.6 m euro üstü kazık olur.
gayet nettim fakat sen anlamadin , ilk mesajda da yazdigim gibi (alip satma) ozani biz almadik yetistirdik.Say o zaman. Net cümleler kur bana Memet. Bir insan ya nettir ya kıvrak
Diagne'de biraz hatalıyız bence sonuçta oyuncunun karakteri belliydi. Luyi ise saf şanssızlık aynı Servet Çetin transferi gibi.Luyi-diagne kıyası yapmadım aslında. Satarken/satmaya çalışırken hep bir arıza çıkıyor onu anlatmak istemiştim