Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bjk nın hatay maçları hangi haftalar

Ederini bulanı satmazsan böyle olur da Luyi devre arası gelmeden sakatlandı. Sakatlanmasa devre arası bence satardık.

Şimdi de Marcao aynı riski barındırıyor sanki bu yaz satmasak seneye 50ye satıcaz.
Ben Marcao'yu bu yaz satma konusunda bayağa beklentiliyim hala. Bence 15 ve üzerini bulduğumuzda satmalıyız bu yaz piyasalar biraz geç hareketlenecek Avrupa şampiyonası yüzünden. Ağustosta iyi teklifler gelir ve satarız Marcao'yu umarım.

Diagne'de biraz hatalıyız bence sonuçta oyuncunun karakteri belliydi. Luyi ise saf şanssızlık aynı Servet Çetin transferi gibi.
bizimkiler ozandan gelen parayı gelecek seneye aktarmak için aldılar bence diagneyi... araplarda sıkıntı olmasa satacaktık işte ama olmadı. elimizde patladı fena şekilde.

LA bakın bi, Messi, Galatasaray filan diyor.
E6LzZc7XIAoYZ4X

bizimkiler ozandan gelen parayı gelecek seneye aktarmak için aldılar bence diagneyi... araplarda sıkıntı olmasa satacaktık işte ama olmadı. elimizde patladı fena şekilde.
Ozan 17 Ocak'ta satıldı aslında o gelen parayla çok daha doğru yatırımlar yapabilirdik yeterince zamanda vardı işte.

Ben Marcao'yu bu yaz satma konusunda bayağa beklentiliyim hala. Bence 15 ve üzerini bulduğumuzda satmalıyız bu yaz piyasalar biraz geç hareketlenecek Avrupa şampiyonası yüzünden. Ağustosta iyi teklifler gelir ve satarız Marcao'yu umarım.
Bu yönetimi değerlendireceğim nokta zaten oyuncu satışı olacak ancak yapabilir miyiz muamma açıkçası.

Keske Ozani zorunlu opsiyon(1,5-2 ocak ayinda, sezon sonu 9-9,5) ile yollasaydik o dönem. Ocak ayinda orta seviye bir forvet kiralasak, yinede normalde sampiyon olurduk ve yazin 9-9,5 milyon bütce ile transfer dönemine girerdik.

Bizde transfer görüşmelerini yapan Şükrü Hanedar diye biliyorum. Bence kendisi de değişmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt