- 13 Ekim 2014
- 109.835
- 59.168
- 4.708
Enteresan adamheyecan yapmayalım. Timsah olabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Enteresan adamheyecan yapmayalım. Timsah olabilir.
fm ye söyle. videosunu izledim;ayağı kütük gibiFiziği kötü diyen taş olur
normalde de yoktu zaten reis yamalarla var ediyordum
Ilkine yetismezse ki yetismeyecek, zaten ikincisine yeni isim yazdiramiyoruz?Bu gidisle iki PSV macina da transfer yetismez gibi.
Cartagena, yabanci siniri olmasa hadi neyse, bize tartismasiz oyuncu(lar) lazim.
Zımba yı iki kere yazmışsın renktaşKatiliyorum
Alex teixeira, gedson, berkan, gg ve zimba gibi kanat(lar), rosier da sahane olurdu
———-——mus———-
Rosier—alpars.—-marcao—-türk
———berkan—-gedson——
Zimba——-texeira——zimba
—————mo————
vurun kahpeye ve sinekli bakkaldan üstadHalide Edip’i nerden biliyosun ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
vurun kahpeye ve sinekli bakkaldan üstad
Zımba yı iki kere yazmışsın renktaş
5-10 gün dediler harbiden kandirildik.Ilkine yetismezse ki yetismeyecek, zaten ikincisine yeni isim yazdiramiyoruz?
maicon ve nagatamo he
oyun ekranı akarken ekranın altında maç skorları yazardı garip garip takım isimleri yeşil direk vs. falanO değil Halide Edip Adıvar Sporu
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bizim Taraftar: Kimseyi beğenmez, messi bile gelse yaşlı der.
Fener taraftarı: aldıkları bütün oyuncular süperdir, serdar ve sinan gümüş yıldız oyunculardir.
Yok mu la bunun ortası.
Bizim taraftar herhalde bizi United, Barca, Psg sanıyor.
Euro olmus kac, dolar olmus kaç, 2 senedir taraftar geliri yok.
Transfer olur ama öyle süper oyuncu beklemeyin. Ya scout olur ya da bonservissiz adamlar.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Bu sene tarsusa kimi kiralicaz acabaerkan süer'i tekrar kiralayacakmisiz
Adam manyakDiagne gene elden çıkarılamadı. Bu yönetim bu konuda sınıfta kaldı. Güzel bir Premier League sezonu geçirmişken çoktan hallolması gerekirdi.
Tok satıcıyı oynamayı bilmiyoruz. Piyasası düşüyor , Benfica’da Gedson’a çok meraklı değil bence ama direkt idmana çıkardı piyasa korudu.
Nerde Diagne abi?