Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cartagena, yabanci siniri olmasa hadi neyse, bize tartismasiz oyuncu(lar) lazim.

Katiliyorum

Alex teixeira, gedson, berkan, gg ve zimba gibi kanat(lar), rosier da sahane olurdu

———-——mus———-
Rosier—alpars.—-marcao—-türk
———berkan—-gedson——
Zimba——-texeira——zimba
—————mo————

Beklemek sorun değil de inşallah Mario Rui ayarında oyuncular için beklemiyoruzdur.

Katiliyorum

Alex teixeira, gedson, berkan, gg ve zimba gibi kanat(lar), rosier da sahane olurdu

———-——mus———-
Rosier—alpars.—-marcao—-türk
———berkan—-gedson——
Zimba——-texeira——zimba
—————mo————
Zımba yı iki kere yazmışsın renktaş

champ.webp

Lige ambargo koyacak dıransferler ektedir

erkan süer'i tekrar kiralayacakmisiz

Diagne gene elden çıkarılamadı. Bu yönetim bu konuda sınıfta kaldı. Güzel bir Premier League sezonu geçirmişken çoktan hallolması gerekirdi.

Tok satıcıyı oynamayı bilmiyoruz. Piyasası düşüyor , Benfica’da Gedson’a çok meraklı değil bence ama direkt idmana çıkardı piyasa korudu.

Nerde Diagne abi?

O değil Halide Edip Adıvar Sporu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
oyun ekranı akarken ekranın altında maç skorları yazardı garip garip takım isimleri yeşil direk vs. falan
bi ara halide edip adıvar sporuda öyle gördüm sonra her seride bi iki kariyer yaptım kendisiyle reis. bi son oyunu oynamadım henuz

Bizim Taraftar: Kimseyi beğenmez, messi bile gelse yaşlı der.

Fener taraftarı: aldıkları bütün oyuncular süperdir, serdar ve sinan gümüş yıldız oyunculardir.

Yok mu la bunun ortası.

Bizim taraftar herhalde bizi United, Barca, Psg sanıyor.

Euro olmus kac, dolar olmus kaç, 2 senedir taraftar geliri yok.

Transfer olur ama öyle süper oyuncu beklemeyin. Ya scout olur ya da bonservissiz adamlar.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Aslında tam tersi Galatasarayın her aldığı oyuncu süperdir bizim taraftara göre.
Fenerin taraftarına görede aynı şekilde.Bu yüzden çapsız yöneticilerde bu klüpleri batma noktasına getirdi.

Şu yukarıda ismi çıkan adamda bile gelsin diyenler çoğunlukda. Ben beğenmemezlik göremiyorum. Hepsini geçtim bu adamın beğenilmemesi son derece normal.

Şimdiye kadar medyada çıkan isimlere, teklif edilen paralara , göz göre göre atılan yalanlar ve yerine getirilmeyen sözlere baktığımızda bunlar çapsız m.c ve yönetimini bile aratacaklar sanırım.

Diagne gene elden çıkarılamadı. Bu yönetim bu konuda sınıfta kaldı. Güzel bir Premier League sezonu geçirmişken çoktan hallolması gerekirdi.

Tok satıcıyı oynamayı bilmiyoruz. Piyasası düşüyor , Benfica’da Gedson’a çok meraklı değil bence ama direkt idmana çıkardı piyasa korudu.

Nerde Diagne abi?
Adam manyak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt