Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
427e3f4aae226e852d829aa98b2fc518.webp

Forum enteresan hal almaya basladi.

Bazi tipler, olumsuz haber olsunda ben hakli cikayim derdindeler. Bundan daha oteside, bazi tipler 24/7 olumsuz postlar atiyorlar, adamin postlarinda 1 (YAZIYLA BIR) tane olumlu haber yok, surekli negatif, negatif, negatif. Bu gercekten ciddi olarak problem olmaya basladi, zaten son 6 ayda, farkindaysaniz, eski binlerce postu olan uyeler, kendi istekleriyle ban yediler.

Evet, bizde keske istedigimiz oyuncular gelsin istiyoruz, ama euro olmus 10,5, turk kulupleri zaten batmis, bitmis durumda.

Oglen, Kurzawa haberi ciktiginda, kronik, cop, yatmaya gelecek diye komik yorumlar vardi, aynisi Stanciu ve Gedsonun ilk gelisinde vardi.

Yonetim ve teknik heyet, bir karar almis. Seversin, sevmezsin ama desteklemek zorundayiz biz. Biatci degiliz, ve armaya seviyoruz.
O dedigin adam sayisi bir elin parmagini gecmez bizde basarili olmak istiyoruz ve ortada mangalda kul birakmayan bir baskan adayi vardi baskan oldu kuzuya dondu

Sevip sevmemek onemli degil en nefret ettigim sey bol keseden atip tutan adamdir sen baskan adayi oldugun klubun durumunu bilmeyeceksin 40 milyon usd kasa kolayliyi diyeceksin sonra kur 10 tl demek sacma secimden once 5 tl miydi

Ozaman kapatip gidelim klubu hic para harcamayiz kur banada yukseldi eve gidami almiyorum aliyorum butceme gore aliyorum hani hazir 19 hazirani bekleyen topculara ne oldu bu yonetimin su ana kadar savunulucak tek tarafi yok bekliyoruz basarili olsunlar ben kendi adima ozur dilemeye raziyim ama fakir edebiyatina ilk gunden baslayan yonetimin basarili oldugunu hic gormedim

"aynı mevkide birbirinden alakasız isimlerin çıkması menajer kucağına düştüğümüzü mü gösteriyor sence" buydu.
belki de elimizde çok sınırlı bir bütçe olduğu için ihtiyacımız olan profilde oyuncu aramaktansa bütçeye kim uygunsa ona yöneliyoruzdur üstat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt