- 1 Ağustos 2014
- 63.991
- 75.287
- 4.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
maalesef müsade edemem üstatbir sorum var. müsaden varsa sormak istiyorum
O dedigin adam sayisi bir elin parmagini gecmez bizde basarili olmak istiyoruz ve ortada mangalda kul birakmayan bir baskan adayi vardi baskan oldu kuzuya donduForum enteresan hal almaya basladi.
Bazi tipler, olumsuz haber olsunda ben hakli cikayim derdindeler. Bundan daha oteside, bazi tipler 24/7 olumsuz postlar atiyorlar, adamin postlarinda 1 (YAZIYLA BIR) tane olumlu haber yok, surekli negatif, negatif, negatif. Bu gercekten ciddi olarak problem olmaya basladi, zaten son 6 ayda, farkindaysaniz, eski binlerce postu olan uyeler, kendi istekleriyle ban yediler.
Evet, bizde keske istedigimiz oyuncular gelsin istiyoruz, ama euro olmus 10,5, turk kulupleri zaten batmis, bitmis durumda.
Oglen, Kurzawa haberi ciktiginda, kronik, cop, yatmaya gelecek diye komik yorumlar vardi, aynisi Stanciu ve Gedsonun ilk gelisinde vardi.
Yonetim ve teknik heyet, bir karar almis. Seversin, sevmezsin ama desteklemek zorundayiz biz. Biatci degiliz, ve armaya seviyoruz.
peki...maalesef müsade edemem üstat
merak ettim şimdipeki...
"aynı mevkide birbirinden alakasız isimlerin çıkması menajer kucağına düştüğümüzü mü gösteriyor sence" buydu.merak ettim şimdi
sor gitsin
ama zor olmasın
bildiğim yerlerden sor
Fatih hocanın kucağına düştüğümüzü gösteriyor."aynı mevkide birbirinden alakasız isimlerin çıkması menajer kucağına düştüğümüzü mü gösteriyor sence" buydu.
belki de elimizde çok sınırlı bir bütçe olduğu için ihtiyacımız olan profilde oyuncu aramaktansa bütçeye kim uygunsa ona yöneliyoruzdur üstat"aynı mevkide birbirinden alakasız isimlerin çıkması menajer kucağına düştüğümüzü mü gösteriyor sence" buydu.
,
temastayız
,
temastayız
Başkanın yayını bugün mü
beni derin düşencelere saldın... cevabın için tsklerbelki de elimizde çok sınırlı bir bütçe olduğu için ihtiyacımız olan profilde oyuncu aramaktansa bütçeye kim uygunsa ona yöneliyoruzdur üstat