Çağlar Altın
Kırmızı Üye
- 19 Mayıs 2011
- 2.263
- 1.784
- 1.413
gezzal gelmez inş yaşlıdan bıktık falcao babel feghuli gezzal ihtiyar heyeti ile ağlarız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok git
eyw. hocam görüşürüzyok git
öptümeyw. hocam görüşürüz
Ikisinden de sıkıldım,bedduami hakettilerrosier i boşverin asıl bomba ghezzal olur.
tinercilere iyi bi tokat hadlerini bildirmek açısından iyi olur. gidip gedsona sulanmaları büyük hataydıIkisinden de sıkıldım,bedduami hakettiler
Lan 220 milyon euroya neymari al sonra bunun hesabini yapPsgli taraftarin teki psg kurzawayi kiralik veriyor ama maasini odemeye devam edecegiz,sacma demis.diger psgli de Galatasaray maaşının buyuk kismini odesin demis.oyle konuşuyorlar kendi aralarında
o agri 3-4 gun devam edicek , bugun olduysan yarin ates yapar, halsizlik yapar asi oldugun nokta ya dokundugun zaman agrisi 10 gun falan devam eder . gecmis olsun@Melih Sönmez aşıdan sonra kolum ağrıyor normal midir ? Ayriyetten ben de forma rica edeceğim forma dağıtan Dr bey sizsiniz sanırım
Valla o tinerciler bu ara cok seyi hakediyo,2017deki kadar kıl oldum bunlara.fbyi tutacagim bjk maclarinda artiktinercilere iyi bi tokat hadlerini bildirmek açısından iyi olur. gidip gedsona sulanmaları büyük hataydı
E ciddi haberler,anholtu istesek yarin aciklariz bence,o cepteHala mı Kurzawa muhabbeti :crushed: