Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Semih çiğdem hangi yeni nickiyle foruma üye olacak/oldu. transferden daha çok merak ediyorum

Biz bizim takimindan önce oyuncu ile anlasti haberleri ile dalga geciyoruz da, Tottenham gidip Kounde icin Sanchez + 30 milyon civarinda Sevilla ile anlasmis, ama arkasindan oyuncu ile anlasamamis. Oyuncu oraya gitmeyi istemiyormus. Acaba kac gün harcadilar bu transfer icin?

ok.gif
casuscan1 - 14.07.2021 14:33​

bos.gif

bu gscimbom denen yer epey komik
lol.gif
Biri demiş Gedson´u almaya gerek yok‚ Aytaç da onun yaptığı işi görür diye
lol.gif

Bunların futbol zekası bu kadar işte

Hangi gerizekali dedi bunu

Yav çok mu zor şu transfer işi, elin almancısı tencereci Torunoğulları bile gidip üst düzey kulüplerden topçu getiriyor

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
10 günde biter diyen elmasa sormak lazım.Transfer yapmak hakikaten zor iştir.Ama ben herhangi bir çalışma ilerleme
olduğunuda düşünmüyorum şu anda klüpte bence kimse ne yaptığını bilmiyor saldım çayıra mevlam kayıra

Etebo'dan sonra Babel'de Arda'nın ceza alması için uğraşıyor sanırım :red:

Oğulcan zaten mimli ona da aradan 5 maç kitlerler yine.

yine antreman kisvesi altında ayak tenisi oynuyorlar :asd: Antreman tesisi değil lokal sanki :D

Nike hırbosunun yaptığı formaları beğenenler potansiyel antu casusudur.

yine antreman kisvesi altında ayak tenisi oynuyorlar :asd: Antreman tesisi değil lokal sanki :D
Arkadaşlar bu konuya çok fazla takılıyorsunuz. Fark ediyorsanız idman bitmiş idman sonrası kendi aralarında oyun oynuyorlar. Hocanın idman yönetimini beğenmiyor olabilirsiniz de idman öncesi/sonrası bu tarz olayları niye sanki idmanda yapıyorlarmış gibi algı yapıyorsunuz

Gedson lazım değil bize. Aytaç da görür onun yaptığı işi. Feghouli de yavaş yavaş forma giriyor bi sol bek alınsa yeterli mevcut takıma şimdilik
semihin ironi /kinaye yaptığını anlamayanlar var. okuma yazmanız yok deyince kuduruyorsunuz sonra.

Renktolar konu disi bir soru soracagim

evin asagisina 3-4 gün önce marangoz acilmis sabahtan aksama matkap sesi keser sesi basimiz agriyor, sikayet etsem cözülür mü bu ne yaw yaşanmaz böyle. Serbest mi istedigin yerde bu tarz yerler acmak bilgisi olan var mi? Sabah 8.30da basliyor aksam 7ye kadar. Hani dışarıda yapsa işi bu kadar ses gelmez ama iceride yapinca tüm apartman gümlüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt