Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.624
- 110.679
- 4.878
Semih çiğdem hangi yeni nickiyle foruma üye olacak/oldu. transferden daha çok merak ediyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
|
|
Duzgun konus yengen hakkinda
Herkesden once ben polyanayi karim yapmistim tum forum sahit
10 günde biter diyen elmasa sormak lazım.Transfer yapmak hakikaten zor iştir.Ama ben herhangi bir çalışma ilerlemeYav çok mu zor şu transfer işi, elin almancısı tencereci Torunoğulları bile gidip üst düzey kulüplerden topçu getiriyor
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
casuscan1 - 14.07.2021 14:33![]()
![]()
bu gscimbom denen yer epey komikBiri demiş Gedson´u almaya gerek yok‚ Aytaç da onun yaptığı işi görür diye![]()
![]()
Bunların futbol zekası bu kadar işte
Hangi gerizekali dedi bunu
Aytac demis olabilir
![]()
bu gscimbom denen yer epey komikBiri demiş Gedson´u almaya gerek yok‚ Aytaç da onun yaptığı işi görür diye![]()
![]()
Etebo'dan sonra Babel'de Arda'nın ceza alması için uğraşıyor sanırım :red:
Oğulcan zaten mimli ona da aradan 5 maç kitlerler yine.
Antreman tesisi değil lokal sanki Arkadaşlar bu konuya çok fazla takılıyorsunuz. Fark ediyorsanız idman bitmiş idman sonrası kendi aralarında oyun oynuyorlar. Hocanın idman yönetimini beğenmiyor olabilirsiniz de idman öncesi/sonrası bu tarz olayları niye sanki idmanda yapıyorlarmış gibi algı yapıyorsunuzyine antreman kisvesi altında ayak tenisi oynuyorlarAntreman tesisi değil lokal sanki
![]()
![]()
![]()
semihin ironi /kinaye yaptığını anlamayanlar var. okuma yazmanız yok deyince kuduruyorsunuz sonra.Gedson lazım değil bize. Aytaç da görür onun yaptığı işi. Feghouli de yavaş yavaş forma giriyor bi sol bek alınsa yeterli mevcut takıma şimdilik
Lojistik çimiyiz,Bunlar tier 1 degil mi
tier 1