Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.624
- 110.675
- 4.878
ank sabrımızı zorluyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uygun maliyete elden çıkartıyorlarsa ligi bilen adamı tercih ederimben kararsizim o konuda,8 milyon opsiyon diyomus psv,pavonla ilgiliyiz.pavon gelsin sağa
Tahminimce şu an ilk etapta amaç 6 no'ya hem yerli hem yabancı 1 adam almak. Eylül sonuna kadar bu konuda çalışılır diye düşünüyorum. Kadroda düzenli bir yerli yabancı sabitliği olmaz yani. Sakatlık/cezalılık durumuna göre şekillendirebileceğimiz bir kadro olmalı.O zaman berkani almak farz olur çünkü gelip oynayacak Türk şart
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
2019 ve 2020 kayip seneleri.Yunanistanda ligde 7 gol atmis,kupada 2 golu var.videodan baktigimda 2 golunu begendim.normal görünüyo,eski cazibesi yokUygun maliyete elden çıkartıyorlarsa ligi bilen adamı tercih ederim
Ancak son durumunu bilmiyorum bruma'nın
Form olarak nasıl
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gedsonu ekle orayaberkan-dieng ve sol bek psv maçına hazır kıta çıkmazsa elmas yönetimine ilk çarpıyı vereceğim.
Ya bunu biz bile diyoruz zaten.psgli taraftar da maasini biz ödeyeceğiz demis,kizginlarKurzawa'nın maliyetini yarı yarıya karşılamayı teklif etmişiz. Kabul görürse Kurzawa gelir
pva hazır yedekte bekletiliyor
ank