Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray tarihinin en başarılı hocası 10 tane transfer de yapılsa topun ağzına gelmez herkes den yeri garanti bir isim
Sene sonu şampiyonluk gelmediği takdirde ftye efsane diyip (haklı) toz kondurmayanların(haksız) ftyi ilk satacak kişiler olacağını söylemek zor değil

Bu takımın hali ne,bu oyuncuları kim aldı diye ortalığı velveleye verecek olanlarda ilk bunlar olacak şuan uykudalar ama elbet uyanacaklar

Ama herşey için çok geç olucak,çöplerle sözleşmeler uzadı,takımın a koyuldu çok zor toparlarız hele bide bu batık ekonomi varken

Kazıklandık galiba.

Sene sonu şampiyonluk gelmediği takdirde ftye efsane diyip (haklı) toz kondurmayanların(haksız) ftyi ilk satacak kişiler olacağını söylemek zor değil

Bu takımın hali ne,bu oyuncuları kim aldı diye ortalığı velveleye verecek olanlarda ilk bunlar olacak şuan uykudalar ama elbet uyanacaklar

Ama herşey için çok geç olucak,çöplerle sözleşmeler uzadı,takımın a koyuldu çok zor toparlarız hele bide bu batık ekonomi varken
Ben hiç bir zaman fatih hoca karşıtı olmadım yanlış olduğunu söyledim ama benim gözümde her zaman efsanedir Galatasarayın değil Türkiyenin efsanesidir hemde kadro planlaması yanlışlıkları var ama hocalığı tartisilmaz

Psv maçını geçtim de zaten Avrupa ligi için oynayacağımız maça Kurzawa / Stanciu ve Gedson transferleri yetişse çok güzel olurdu

Yedlin gitmiyor
Falcao Dunya Kupasina hazirlik icin bizim tesisleri kullanacakmış. Ustune 5m maas veriyoruz.
Berkana 4m cekiyorlar.
Diagne saglik kontrolünden gecti. Idmana cikacak

Yeter lan yeter. Olumlu haber verin artik
Allah'tan başka bir şey istesen olacakmış @Yusuf Kara
Roşu abim hızır gibi yetişti

çalışıyordum bir ara verip foruma bakayım dedim. yedlin+falcao haberlerini görünce delirdim iyice.
son cümleyi yazarken cidden bağırdım evin içinde :asd:
dediğin gibi roşu can suyu oldu resmen <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt