Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.455
- 73.914
- 5.188
yeni bi teklif yapmışız futbolcu da gelmek istiyormuş artık top pragtaymışNe diyor haberde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yeni bi teklif yapmışız futbolcu da gelmek istiyormuş artık top pragtaymışNe diyor haberde
Sene sonu şampiyonluk gelmediği takdirde ftye efsane diyip (haklı) toz kondurmayanların(haksız) ftyi ilk satacak kişiler olacağını söylemek zor değilGalatasaray tarihinin en başarılı hocası 10 tane transfer de yapılsa topun ağzına gelmez herkes den yeri garanti bir isim
Ben hiç bir zaman fatih hoca karşıtı olmadım yanlış olduğunu söyledim ama benim gözümde her zaman efsanedir Galatasarayın değil Türkiyenin efsanesidir hemde kadro planlaması yanlışlıkları var ama hocalığı tartisilmazSene sonu şampiyonluk gelmediği takdirde ftye efsane diyip (haklı) toz kondurmayanların(haksız) ftyi ilk satacak kişiler olacağını söylemek zor değil
Bu takımın hali ne,bu oyuncuları kim aldı diye ortalığı velveleye verecek olanlarda ilk bunlar olacak şuan uykudalar ama elbet uyanacaklar
Ama herşey için çok geç olucak,çöplerle sözleşmeler uzadı,takımın a koyuldu çok zor toparlarız hele bide bu batık ekonomi varken
Hayırlısıyla olsun iyi futbolcu.yeni bi teklif yapmışız futbolcu da gelmek istiyormuş artık top pragtaymış
Yedlin gitmiyor
Falcao Dunya Kupasina hazirlik icin bizim tesisleri kullanacakmış. Ustune 5m maas veriyoruz.
Berkana 4m cekiyorlar.
Diagne saglik kontrolünden gecti. Idmana cikacak
Yeter lan yeter. Olumlu haber verin artik
Allah'tan başka bir şey istesen olacakmış @Yusuf Kara
Roşu abim hızır gibi yetişti
PSV bizi elerse Avrupa'ya veda etmiyoruz değil mi? Edersek çok salakça olur 2.olmak 3.olup fb gibi gruplara kalsak iyiydiPsv maçını geçtim de zaten Avrupa ligi için oynayacağımız maça Kurzawa / Stanciu ve Gedson transferleri yetişse çok güzel olurdu
bu bana gerçekçi gelmediStanciu %99
Gedson %98
Gezzal %74
Rosier %56
![]()