Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu demek;

Transferi gerçekleşmiş olsaydı böylesine sahiplenmezdi. Basındaki yalakaları vasıtasıyla, olası zayıf performansı için Hoca yine aklanır, ihale yönetime bırakılırdı. Sen, alıntıladığın mesajımdaki 'yemiş gibi yapanlar' ın seçkin bir örneğisin Sayın Cund...

sen de olmayan bişeyi yememiş gibi yaparak kendince beni kandıramazsınız showu yapıyorsun. yaptığın teşhislere beni katma da.
ben de diğer rtaşlarım gibi tettehle ilgili iddialı bir açıklama bulamadım
Fatih Terim ayrıca gelecek sezon için ilk transferi de duyurdu! Takımda kiralık olarak forma giyen stoper Luyindama’nın bonservisinin alınacağını belirten Terim, “Paramız olsaydı Tetteh 3'e 4'e (Milyon Euro) alacağımız oyuncuydu. Diagne 10 milyon Euro verilmesi gereken oyuncudur. Yönetim doğru yapmıştır. Luyindama'yı alırsak 3 milyon 800 bin Euro eksiyle başlayacağız. Ama alacağız” dedi.
önce tettehi istediğimiz hatta gstvde spikerin ağzından tetteh sözünün edildiği, üstüne dublajnan diagne dendiği hatırlanmakta
zaten diagne alındıktan sonra ah tetteh vah tetteh demeyeceği de bariz. ama diagneden önce tetteh istendiğinden gelen soru üzerine evet istedik ama daha iyisini aldık demiş
konu bu şekilde kapanmış

Rosier uykudayken bizimkiler gizlice çaktırmadan eline kalemi tutuşturup imza attırmış galiba.

Bahsedilen parayı bjk verebilir mi peki 5 milyonu ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nereden nereye

E6QNN81XIAUljF1

nzonzilş kadro drogba Sneijder melo hariç bu kadrodan iyiydi kağıt üzerinde

Psv maçı 11 imiz giderek netleşiyor.
——————fatih——————
Yedlin—alparslan—marcao—ömer
——————aytaç———————
Feghouli—kılınç—akbaba—arda
——————falcao——————

Psv yi izliyorum da adamlar sürekli önde basıyor Paok'u 11 dakika da bir çok kez bozdular. Al ver, verkaç ikiye bir ve alan açan bek bindirmeleri de var. Paok da fena takım değilmiş şimdilik gol yok. Zahavi attı ama ofsayt çalındı.

Rosier ve ghezzal in durumu ne arkadaslar, takib edemedim bugün, rosier‘i gercekten isterim

Arkadaslar Tigre baba yengeyle bogazin tadini çikariyor. Istanbul onlarin evi

Psv yi izliyorum da adamlar sürekli önde basıyor Paok'u 11 dakika da bir çok kez bozdular. Al ver, verkaç ikiye bir ve alan açan bek bindirmeleri de var. Paok da fena takım değilmiş şimdilik gol yok. Zahavi attı ama ofsayt çalındı.

Hocam oyuncu kalitesi bi kenara, adamlar top oynuyor ya, psv ve paok bizi paspas yapar su an

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt