Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anc'nin gecen sene tabiki tebrik edecekler lafını
Hatayspor karşısında yaptığı şikeyi akıllara getirip vurdukça vuralım

Rosier'i Ghezzal'ı tokatlayarak alalım

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim sagbek ve sag kanada ihtiyacimiz var mi?var.peki oyun oynayacak zaman mi?hayir.ghezal ve rosier ile kulüpler bazinda görüsulduyse,fatih hoca istiyodur bu oyunculari.yani bizim dumen cevirecek vaktimiz yok

Bjk Rosier ve Ghezzal'i zor alir. Cebi kendi acikladi suanki kadroyu bile sahaya cikaramayacak haldeyiz limitlerden dolayi diye. Hatta diger baskanlardan yardim "dilendi".
Kiralik ve serbest oyuncular peşindeler.ama diego costayi elden kacirmak uzereler.brumaya 8 milyon opsiyon istedi psv en son

valla rosier i tavrı ve fiyatından dolayı istemiyodum ama anç nin şu saçma sapan çelişkili hareketlerinden dolayı sakın başkan geri adım atmasın kulübüyle anlaştıysa o futbolcu her türlü gelir yalan dolan o tjknin çocuğuyum ayakları geçen seneye kadar tjkyi tanımıyodun

Bizim sagbek ve sag kanada ihtiyacimiz var mi?var.peki oyun oynayacak zaman mi?hayir.ghezal ve rosier ile kulüpler bazinda görüsulduyse,fatih hoca istiyodur bu oyunculari.yani bizim dumen cevirecek vaktimiz yok
sergen doğru söylüyor geçsinler bu ebedi dostmuş ezeli rakipmiş bu zırtolardan biri düştü mü bir tekmede sen vuracaksın acımayacaksın

Arkadaslar eger ghezal ve rosierde isler ciddiyse,hatir icin geri cekilme olmaz.fatih terim rakipler kadroda düşünmediği oyunculari birbirinden transfer edebilmeli demişti gecmiste.ilhan mansizi verdik zamanında ellerimizle. Şampiyonluğumuzu calanlara hatir icin Galatasarayin menfaatine ve hocanin istegine geri mi donucez sirtimizi?tabi ciddiyse diyorum durum

Ali Koç'un istediği topçu için fiyat artırmayan da en adi serefsizdir..Yıllardır her türlü itligi yaptılar bizim transferlerde..

Bu anc efendi ağlıyor da salih bizle anlaşmıştı normalde madem bu kadar etik düşünüyor niye Sl faktoruyle aldılar salihi.. Biz dururken bjkye gidecek kadar mal olması ayrica tartışılacak bir husus

eğer kulüpleriyle anlaşıldıysa ve hoca da istiyorsa kesinlikle geri adım atılmamalı mc nin enayiliğinden gına gelmişti biz bu ülkenin 1 numaralı kulübüyüz kimsenin gözünün yaşına bakmamalıyız hele ki bilong sezonu şampiyonlarının hiç !

Senin hocan bir oyuncuyu istiyor sen anlaşıyorsun, moruğun teki rica etti diye vazgeçiyorsun? Bu devran böyle dönmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt