Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feg, yedlin duruyor, maaş açısından bakarsak falcao-çatne-babel e 10-11 milyon ödeyeceğiz gibi yine havadan. Gezal-rosiere 10 milyon bonservis artı yüksek maaş verirsek nasıl transfer yapacağız, boşa gaza gelmeyelim o paralara cedsın-berkan'ı bitirelim.

500 tane çekiyor anca denk getiriyor. şutu iyi değil. bjklilerin de en çok salladığı nokta o

Stanciunun o kadarını yapacağı da muallak nedense bu herife hiç güvenim yok üst düzey tek ligde oynamamış şu yaşına kadar büyük bir takım istememiş bence ghezzal daha az riskli bir transfer olur..

Ben böyle oyunlara karsiyim.bu oyuncularla ilgileniyosan al.korku yaşatmissin falan geciniz.ha buta ve pavon gibi iki isim sagbek ve sag kanada hazir mi,oyunu oyna o zaman.ortsahan yok ne oyunu ya.cok sacma isler

Umarım bu minnet,rica olayları falan yalandır. İhtimal vermiyorum başkanımızın böyle bir şey yapacağına. Terim istiyorsa o futbolcu alınmak isteniyordur.

Terim istiyosa alsinlar,ricayla falan vazgecmek oyun oldugu anlamina gelir.bu da gereksiz bi is

Ben Rosier'i 5 milyon euro bonservisinden ve Ghezzal'a da hem yaşı hemde yıllık 2.5 maaşından dolayı soğuk bakıyorum. Burada bir arkadaşın da yazdığı gibi sağ beke Buta sağ kanata da Pavon hem maliyet olarak daha uygun olur hem de Pavon yaş olarakta daha uygun bir tercih olur.

Ghezzal'ı alalım Rosier'in bu tweet işleri sıkıntı yaratır, Sağ beke Rosier'e verilecek para Buta'ya verilsin daha kaliteli sağ bek. Stanciu gelmiyorsa Feghouli merkezde Ghezzal sağda olacak şekilde oynarız.

Ben Rosier'i 5 milyon euro bonservisinden ve Ghezzal'a da hem yaşı hemde yıllık 2.5 maaşından dolayı soğuk bakıyorum. Sağ beke Buta sağ kanata da Pavon hem maliyet olarak daha uygun olur hem de Pavon yaş olarakta daha uygun bir tercih olur.
Bende ayni fikirdeyim de haberler rahatsiz ediyo.sagbekimiz ve sag kanadimiz yok harbiden,oyun oynayacak zaman degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt