Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar dışarıdaydım son 4-5 saat önemli denecek bir şey oldu mu ?

Burak Elmas’ın sözde açıklamasını gördüm gerçek olup olmadığına emin değilim onun harici

Marşı Rui haberleri yeniden patlamış. Di Marzio, Sky’da bizim 5 milyon opsiyon ile kiralama teklifi yaptığımızı söylemiş. Napoli zorunlu olursa tamam demiş. Birazdan yazılı olarakta geçer.
su Rui´yi bize kakalamak icin adamlar 24 saat haber yapiyor.

Arkadaşlar dışarıdaydım son 4-5 saat önemli denecek bir şey oldu mu ?

Burak Elmas’ın sözde açıklamasını gördüm gerçek olup olmadığına emin değilim onun harici
Rosier icin kulubuyle anlasmisiz.menajeri de keleğin tekiymiş bunun.paraya tav olmuslar sanirim.ghezal da bizi tercih etmis galiba,kulubuyle gorusuyomusuz..

Böyle konuları önemsemediğimi falan mı düşünüyorsun yani ki ben o kelimeyi buraya yazmam bile
Tartışmak istemem yanlış anlamanı da istemem
Yanlış anlaşıldıysam da özür dilerim
Ama itham ettiğin şey de çok ayıp bilmeni isterim

adamın teki gelip lige tecavüz taciz edecek kadro budur diyor. bunları meşru gören adama tek bir yaptırım bile yapılmıyor. son zamanlarda tecavüz gibi konuların burada bu kadar rahat konuşulması canımı sıktı dostum. eğer o yorumda kastettiğin şey başkaysa ben özür dilerim.

İrfan iş yapar fenerde sakatlanmazsa falan. GG, caner de bjkde başarılı oldu. Rüştü idare etti. Tolga-serdar falan bizim kapıya koyduğumuz adamlar zaten kapasiteleri belli.

Rakip takımdan gelmesinden falan bağımsız gezal-rosierin maliyetleri zaten yüksek bir de ikna etmek için ekstra paralara çıkmak zorunda kalacağız. Bizim önceliğimiz de değil bu bölgeler. Ben ihtimal vermiyorum ikisinin transferine de ancak fiyat artırmak için girdiysek sıkıntı yok sonuna kadar gitsinler.
İkisi tamda bizim önceliğimiz olan bölgeler ama isim olarak değiller

Bjkdeki tam etkilerini bizde göstereceklerini sanmıyorum takım yapıları oyun anlayışları farklı

Sildiğimiz fegle yedlini geçen sene bjkde izleseydik şuan niye gönderdik diye kulübü yakıyoduk

seneye gelirlerin büyük bölümüne el koyulacak ne zorunlu satın alması bütün harcamayı bu sene yapmak lazım

adamın teki gelip lige tecavüz taciz edecek kadro budur diyor. bunları meşru gören adama tek bir yaptırım bile yapılmıyor. son zamanlarda tecavüz gibi konuların burada bu kadar rahat konuşulması canımı sıktı dostum. eğer o yorumda kastettiğin şey başkaysa ben özür dilerim.
muzcu ne boş yaptın ya

Ligi kırmış Ghezzal nasıl istenmez hele ki duran topta 0 iken, Mostafa gibi bir kafacın varken. Çek Feg'i içeri, yedeğine ucuza adam al, sağa at Ghezzalı. Feg yeter ki 30 maç görsün, Ghezzal ile bizi şampiyon yapar Nisan'da.

muzcu ne boş yaptın ya

al sana muz
IMG_2976.webp

PSV maçı kadro bildirimine kaldı 22 saat… artık bıçak kemiğe girdi, bugün hareketli geçer herhalde

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Sag kanat oncelik degil diyosunuz da,eski yönetim secimi ertelemese su an sag kanat berghuise aitti.yalan mi?demekki hoca icin oncelik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt