Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kurzawa da gelirse zaten ligin en az gol yiyen takımıyız o kadar bireysel hataya rağmen 38 maçta 20 gol falan yeriz penaltılar dahil herhalde

Biz en son hamiti aldik,bi de emre akbabayi.hamit 2013te iyiydi.emre akbaba da sakatlanmadiginda iyi

Evet bu bilgi dolanıyor her yerde. Ama ben aksine istiyorum stanciu'yu.
Usta ciddi anlamda soruyorum. Videolar dışında Stanciu’yu kaç maç izleme fırsatın oldu. İlk duyduğumdan beri aklıma gelen tek isim Stancu oluyor. Oradan bile kulağımda bir aşinalığı yok. Ama 28 yaşında bir adamın çoktan adını duymamız gerekmiyor mu herhangi bir turnuva veya bir maçta vs. Büyük şişirme bir Youtube topçusu gibi geliyor bana. 20-21 yaşında olsa bir dk düşünmem alalım derim ama sırf transfer yapmak için böyle işler yapmayalım artık. Bu yaşlarda bir topçu alacaksak bari 5 büyük ligde oynamış birisi olsun. (Burada örnek Sneijder vs değildir bu arada o tarz birisini bu dönemde getirmemiz zor 7.5 milyona) Benim gönlüm 6-7 milyon verip 28 yaşında birisiyle kumar oynamaktan yana değil.

Kurzawa için Fransız basınına göre sakatlıktan döndüğü için hazır değilmiş. Bu yüzden hazırlık maçı kadrosunda yer almamış. Bugün gelse bile PSV ilk maçında oynamaz büyük ihtimalle, buna göre yorum yapalım. Yine de Kurzawa iyi oyuncu, daha sonra oynasın telafi eder.

Akintolayi alirlarsa brumayi almazlar bence. Akintola bitmek üzereymiş. Altinordudan metehani da aliyorlarmis sol kanat icin o da iyi transfer.
Akintola haberini bugün gördüm de diğer kanada alırlar mı acaba Bruma’yı diye düşünmüyor değilim. Metehan’ı Ptt Play offlarında baya beğenmiştim hatta o zaman Giresun ve Ads ile adı çıkmıştı hemen. Ligde nasıl performans gösterecek bakalım. Ads alır büyük ihtimal

Muhammed
Svensson Luiz Rasul Meraş
Castro Inler?
Akintola Belhanda Metehan
Asso/Balotelli

Hay maşallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt