Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir takımın kiralık aldığını 2.sene başka takım aldığında başarılı olduğu görülmemiş.

Dünya yıldızı bile olsa mental sorunları hiç bitmeyen Arap oyuncu takımda görmek istemem kesinlikle.

Yetenekli İtalyan bir futbolcunun 30 yaşına gelene kadar adının duyulmaması zaten çok garip. Neredeyse her çalım girişimi çimleri öpmesiyle sonuçlanmış.

Boşa vakit kaybediyorsun bence verdiğin linkte adam bir senedir kulüpsüz görünüyor.

Dun aksam baskanin konusmalarini begendik ettik de, hadi simdi de transfer ve sponsor zamani. Yetti artik bekledigimiz. Bu hizla giderse lig acilisinada yetismicek transferler

‘’Sarı-Kırmızılılar, PSV maçı için kadroyu 15 Temmuz gecesi saat 00.00'a kadar UEFA'ya gönderme hakkına sahip. Ayrıca yine PSV maçından 24 saat önce listeye 2 yeni isim bildirme hakkı da kulüplere tanınıyor.’’
Zannetmiyorum ama transfer olacaksa bu ancak 24 saat öncesinde yapılır.

‘’Sarı-Kırmızılılar, PSV maçı için kadroyu 15 Temmuz gecesi saat 00.00'a kadar UEFA'ya gönderme hakkına sahip. Ayrıca yine PSV maçından 24 saat önce listeye 2 yeni isim bildirme hakkı da kulüplere tanınıyor.’’
Zannetmiyorum ama transfer olacaksa bu ancak 24 saat öncesinde yapılır.
gedson olmalı muhakkak 24 saat kala
diğer oyuncu kim olur bilmiyorum

gedson olmalı muhakkak 24 saat kala
diğer oyuncu kim olur bilmiyorum

Sol bek olmalı. Bu iki bölgede eksiklik dibe vurmuş malesef.emre taşdemir özellikle psv’nin eforuna karşılık verecek durumda değil 10. Dakikada atar bağacı.ömer bayram sol bekle alakası yok zaten yol geçen hanı olur.

Orta sahada gedson tekniğine aklına ihtiyacımız var onu yapacak oyuncu yok adam rakip ataklarınada engel olmak için efor sarfediyor.kafası biraz rahat olsa ileride de güzel iş çıkarır.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bugün resmi tatil.
Oyuncu getirsek lisans çıkarabilecek miyiz?
Lisans çıkmazsa CL listesine ekleyemeyiz herhalde...

Son düzenleme:
Selamun aleykum

Dün ne oldu beyler Haberturkte uyuyakalmisim. Özet gecebilirseniz sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt