Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 117.621
- 104.505
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
daha ne yapalim renktas elimiz kolumuz bagli bekliyoruzsosyal medyadan baskıyı arttırmak lazım. cidden yeter artık
daha ne yapalim renktas elimiz kolumuz bagli bekliyoruz
dam sıkıntılı olabilir üstat1 aydır sol bek peşinde koşuyorlar. Adı geçen sol beklerin hiçbirinin yetenek olarak Saracchi'den bir fazlası var mı tartışılır.
Bir Kurzawa iyi, onun da sakatlık sorunu var.
Ciddi ciddi Hollandalıların küfür ettiği Aanholt, aslen sol bek olmayan Alioski ve Betis'in elden çıkartmak için kırk tane takla attığı Moreno ve son 2 sezonda 33 maç kaçırmış, küme düşen takımın sol beki ile 1 aydır ilgilenip hiçbirini getiremediler.
Vallahi evin damına çıkıp sizin yapacağınız işi si***** diye bağırmak istiyorum ya artık.
remzi bey sıkı bir twitter kullanıcısı belliki serzenişlerimize kulak kabartır.daha ne yapalim renktas elimiz kolumuz bagli bekliyoruz
Şu postun altına imza atmayacak adam kuştur, troldür.1 aydır sol bek peşinde koşuyorlar. Adı geçen sol beklerin hiçbirinin yetenek olarak Saracchi'den bir fazlası var mı tartışılır.
Bir Kurzawa iyi, onun da sakatlık sorunu var.
Ciddi ciddi Hollandalıların küfür ettiği Aanholt, aslen sol bek olmayan Alioski, Betis'in elden çıkartmak için kırk tane takla attığı Moreno ve son 2 sezonda 33 maç kaçırmış kronik sakat olan, küme düşen takımın sol beki ile 1 aydır ilgilenip hiçbirini getiremediler.
Vallahi evin damına çıkıp sizin yapacağınız işi si***** diye bağırmak istiyorum ya artık.

TAZE DUYUM GETİRDİM![]()
![]()
Abi öyle de demeyelim ama,Şu postun altına imza atmayacak adam kuştur, troldür.![]()
durum bu maalesef.TAZE DUYUM GETİRDİM![]()
![]()
as mason emmi
Zaten adam forumdaydı ama zamanın modlarından @Furkan Korkmaz bu değerli büyüğümüzü şutladı.bu adamı foruma getirelim de bi sinir stresimizi boşaltalım