Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 aydır sol bek peşinde koşuyorlar. Adı geçen sol beklerin hiçbirinin yetenek olarak Saracchi'den bir fazlası var mı tartışılır.
Bir Kurzawa iyi, onun da sakatlık sorunu var.
Ciddi ciddi Hollandalıların küfür ettiği Aanholt, aslen sol bek olmayan Alioski, Betis'in elden çıkartmak için kırk tane takla attığı Moreno ve son 2 sezonda 33 maç kaçırmış kronik sakat olan, küme düşen takımın sol beki ile 1 aydır ilgilenip hiçbirini getiremediler.
Vallahi evin damına çıkıp sizin yapacağınız işi si***** diye bağırmak istiyorum ya artık.

daha ne yapalim renktas elimiz kolumuz bagli bekliyoruz
E6Zchj5XoAM-rZr

1 aydır sol bek peşinde koşuyorlar. Adı geçen sol beklerin hiçbirinin yetenek olarak Saracchi'den bir fazlası var mı tartışılır.
Ciddi ciddi Hollandalıların küfür ettiği Aanholt, aslen sol bek olmayan Alioski ve Betis'in elden çıkartmak için kırk tane takla attığı Moreno ve son 2 sezonda 33 maç kaçırmış, küme düşen takımın sol beki ile 1 aydır ilgilenip hiçbirini getiremediler.
Vallahi evin damına çıkıp sizin yapacağınız işi si***** diye bağırmak istiyorum ya artık.
dam sıkıntılı olabilir üstat
pencere ile idare edelim.

Ciddi ciddi Hollandalıların küfür ettiği Aanholt, aslen sol bek olmayan Alioski, Betis'in elden çıkartmak için kırk tane takla attığı Moreno ve son 2 sezonda 33 maç kaçırmış kronik sakat olan, küme düşen takımın sol beki ile 1 aydır ilgilenip hiçbirini getiremediler.
Şu postun altına imza atmayacak adam kuştur, troldür. :tbr:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt