Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
resim_2021-07-16_213324.webp

:asd: :asd: :asd:

Ula dede

fsbTKe93JUaPeDQk5Vz4RQ.jpg

TOPLAM 21.4 MİLYON EURO+30.9 MİLYON TL maaş ödememiz var.
Ayrıca:
Alpaslan
Aytaç
Arda
Ömer
Akbaba maaşları dahil değil
BAY bonservis + maaş(Toplam 30-31m Euro filan).
Bonservis + maaş toplam harcayabileceğimiz ortalama 21-22m euro (eğer kasada varsa).

Herkese merhaba, foruma ilk mesajım. Uzun zamandan beri burayı okuyordum yazmak ilk defa nasip oldu.
Ayağım genelde uğurlu gelir, ilk mesajımı bu konuya atmam nedeniyle bir transferimiz gelir artık :D
İnşallah bu sezon şampiyon olacağız. Gedsonla transferlerimiz başlar umarım.

üf neye cvp verecem şimdi bi ton varsayım 2012de antreman metodları dünya futboluna uzak değilmiş şimdi uzak
floryaya bakan dairede mi yaşıyosun
sonda da memleket fln
dikkat et memleketi kurtarıcam derken işleri daha da b sardırma
o imaları yapıcak şahıslar uzak dursun ltf senden başlayarak
dk başı feryat figan olmamak ftyi korumak mı oluyor yeri gelince yanlış yaptıklarını yazıyorum, idmanda bi ton şey yapılırken dangalak gibi habire yak tenisi yazılınca da "koruyorum" doğal olarak
herhangi bir antreman metoduna ya da fiziki hazırlanmaya hakimmiş gibi ahkam kesmen garip

Ghezzal'ın kariyerinde 200 maç var

İlk 11 oynadığı 120 falan herhalde.

Feghouli'nin total 400 maçı var 350si falan ilk 11

Milli takımda 44 maçta 16 gol Feg
12 maçta 2 gol Ghezzal

Arada 1.5 yaş fark var.

Ghezzal'ın kariyerinde sadece 2 senesi iyi, Feg'in West Ham ve bizdeki son 2 senesi dışında kötü sezonu yok hatta geçen sezon da çok kötü değildi 1 sene bile denileblir ki 5 ay sakattı bu sene de.

Ne hikmetse Ghezzal kurtarıcı ama Feg bitik diye bir şartlanma var.

bunların dışında sanada ghezzal gibi maliyeti yüksek olacağı belli olan 30a yaklaşmış en az 3-4 senelik kontrat çakacak ve fiziksel olarak da 3-4 sene fit kalmayacağı belli adama bu kadar şartlanmak saçma gelmiyor mu

bu sene katkı verse bile 2 sene sonra bugünün feghoulisi olacak gibi geliyor bana

Bak diyorum işte bu küçük şikecilerin elinden rosi ve gezalı alacaksın. Bak bakayım daha konuşabiliyorlar mı

Bana nedense yanlis kadro planlamasi yapiyoruz gibi geliyor. Suan onceligimiz Ghezzal mi olmali. Bence sol bek ve 10 numara isini cozmeliyiz. Feghouli artik hicbiyerde katki saglayamaz. Artik 10 numara mi kaldi diyebilirsiniz ama gecen sene takimda 1 tane sut atan araya pas atan adam yoktu.

Stanciu net olarak katki saglar. Defansif yonu zayif olabilir ama onun icinde arka tarafa cigersiz Gedsonu cozdun mu tamamdir.

Son olarak 29 yasindaki Ghezzala bonuslarla 3 milyon veriyorsak yanlis yapiyoruz. Ayrica Besiktas gecen sene 2 dos ile oynadi ve Rosierde Ghezzalin acigini kapatiyordu. Bizde ne katki saglar bilemedim

bunların dışında sanada ghezzal gibi maliyeti yüksek olacağı belli olan 30a yaklaşmış en az 3-4 senelik kontrat çakacak ve fiziksel olarak da 3-4 sene fit kalmayacağı belli adama bu kadar şartlanmak saçma gelmiyor mu

bu sene katkı verse bile 2 sene sonra bugünün feghoulisi olacak gibi geliyor bana
3 m euro bonservis
1.5 maaş + bonusa gelecekse çok saçma değil.

Fazlası saçma.

Omar_____Kaan___Boss_______Kurzawa

______Taylinho___Gedson/Paulinho
_____________Stanciu

Transfer______Transfer_______Kerem

Var bir hayalimiz

Feguli bitmiş.. Bitmeden önce iyiydi. Takıma -aldığı para göz önüne alınırsa- ekstra hiçbir katkısı yok.. Ancak adanademirsporda oynar bu saatten sonra..mental olarak zayıf olan hiçbir futbolcu bizde oynamamalı..

Ghezzal almiyacaz bence amacımız 8jkye sağlam girsin çünkü bizde aynı bölgede çuvalla maaş alan feguli var onu göndermeden imkansız bence

Bana kalsa:

Diagne + Falcao satış
Mostafa kiralık

= Ve yerine 2 babayiğit ST alirdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt