Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ver kırmızıyı @Musap Aydinli
Ahahah habere bak
Fmnin yuz karasi
Dede bile sponsor bulmuş
üf neye cvp verecem şimdi bi ton varsayım 2012de antreman metodları dünya futboluna uzak değilmiş şimdi uzak
floryaya bakan dairede mi yaşıyosun
sonda da memleket fln
dikkat et memleketi kurtarıcam derken işleri daha da b sardırma
o imaları yapıcak şahıslar uzak dursun ltf senden başlayarak
dk başı feryat figan olmamak ftyi korumak mı oluyor yeri gelince yanlış yaptıklarını yazıyorum, idmanda bi ton şey yapılırken dangalak gibi habire yak tenisi yazılınca da "koruyorum" doğal olarak
herhangi bir antreman metoduna ya da fiziki hazırlanmaya hakimmiş gibi ahkam kesmen garip
Ghezzal'ın kariyerinde 200 maç var
İlk 11 oynadığı 120 falan herhalde.
Feghouli'nin total 400 maçı var 350si falan ilk 11
Milli takımda 44 maçta 16 gol Feg
12 maçta 2 gol Ghezzal
Arada 1.5 yaş fark var.
Ghezzal'ın kariyerinde sadece 2 senesi iyi, Feg'in West Ham ve bizdeki son 2 senesi dışında kötü sezonu yok hatta geçen sezon da çok kötü değildi 1 sene bile denileblir ki 5 ay sakattı bu sene de.
Ne hikmetse Ghezzal kurtarıcı ama Feg bitik diye bir şartlanma var.
3 m euro bonservisbunların dışında sanada ghezzal gibi maliyeti yüksek olacağı belli olan 30a yaklaşmış en az 3-4 senelik kontrat çakacak ve fiziksel olarak da 3-4 sene fit kalmayacağı belli adama bu kadar şartlanmak saçma gelmiyor mu
bu sene katkı verse bile 2 sene sonra bugünün feghoulisi olacak gibi geliyor bana
ghezzal gelmesin + feg gitsin