- 1 Ağustos 2014
- 63.989
- 75.287
- 4.338
Şu ziyaret işlerinden nefret ediyorum ama bir işe yarayacağını umalımbakalım b.a.y ı listeye yazabilicekmiyiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu ziyaret işlerinden nefret ediyorum ama bir işe yarayacağını umalımbakalım b.a.y ı listeye yazabilicekmiyiz.
Ilgileniyoruz sicak temas halindeyiz.bu sene hiç joel campbell haberi çıkmadı. bu konu hakkında ne düşünüyorsun
alioski ve stanciu kubumuze kazik olarak girecek girecekse
hepimiz turnuvayi izledik beeee kanadini otoban yapti rakipler
gidin arsenal-leeds macini izleyin gecen dönem ismi ciktiginda o maci izledim rezaletde rezalet bu alioski
Cengiz yönetimi başta olsaydı bu transfer dönemi için Hocamızın tavrını hepimiz tahmin edebiliyoruz… Antrenmanda fotoğraf vermezdi en basitinden. Şimdi ses seda yok.
Gönül neler ister de belli ki mevcut şartlarda her mevkiiyi 4/4 lük futbolcularla donatmak mümkün olamayacak maalesef. Ömer' in MOS performansını şaşırtıcı derecede iyi bulmuştum. Biraz bek-biraz OS-biraz kanat olarak daha fazlasını da verebileceğine kaniyim...Kaan da gelirse, kesinlikle 3 lü defansa dönülmesi gerekliliğini 'ana fikir' düzeyinde önemsiyorum...Ömer eksik kalsın. Koşusu bile beni irite ediyor
3 lu defans olayina bende mutabikimGönül neler ister de belli ki mevcut şartlarda her mevkiiyi 4/4 lük futbolcularla donatmak mümkün olamayacak maalesef. Ömer' in MOS performansını şaşırtıcı derecede iyi bulmuştum. Biraz bek-biraz OS-biraz kanat olarak daha fazlasını da verebileceğine kaniyim...Kaan da gelirse, kesinlikle 3 defansa dönülmesi gerekliliğini 'ana fikir' düzeyinde önemsiyorum...
Bu psvya elenmeyi kafalarında belirlemek veya şampiyonlar liginini gözden çıkarmak istiyorlar düşüncesi çok anlamsız geliyor.Psv ye elenmeyi kafalarında belirlemişler zaten gerçi al ye gitsek bu anlayış ve taktikle gene 40 maçta 2 galiyet çıkar istatistik avrupa da
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Saat 24 u bekledransferler nerede
Ahaaa lan ne eksik diyodum, Sekidikanın doğum günüymüş onu kutlamışlar pasta masta fln kesmişler.![]()
ghezzal hagi gibi olur diyor