Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Yusuf Kara gerçeklerle yüzleşmeye başlamış tw tayfa

Ne sol beki ne sağ bekii..Uğraşılan işlere bak.
Bek yahu bu..Bizdeki adamlar rezalet oduğu için çok önemsiyoruz. Fakat bizim için en önemli mevkiler kanatlar ve orta saha..Buraya üst düzey adamlar almadığın müddetce hiçbir halt olmaz.
Gerekirse umut meraşı sol beke koyarım bu dediğim mevkilere üst düzey adamlar alırım.

Bek dediğin adamın önce defansı iyi olacak ve futbol zekası iyi olacak.. Bizim leş ligde öyle veya böyle ofansif anlamda katkı sağlar.Alıyorlar ofansif yetersiz bekleri takım olarakda doğru savunma yapamayınca kanatlar otobana dönüyor.

Yabancı sınırı devam ederse beklerde yabancı olursa bizden hiçbirşey olmaz.Buraya yazıyorum.Yabancı sınırı değişirse sol beke alioskide alınsa orta saha ve kanatlara kaliteli isimler alınırsa hiçbir sıkıntı olmaz.

Benim düşüncem sol kanatta keremi oynatacağıma sol bekde meraşı oynatırım. Kanatlara daha üst düzey adamlar alırım.

Ömer eksik kalsın. Koşusu bile beni irite ediyor
Gönül neler ister de belli ki mevcut şartlarda her mevkiiyi 4/4 lük futbolcularla donatmak mümkün olamayacak maalesef. Ömer' in MOS performansını şaşırtıcı derecede iyi bulmuştum. Biraz bek-biraz OS-biraz kanat olarak daha fazlasını da verebileceğine kaniyim...Kaan da gelirse, kesinlikle 3 lü defansa dönülmesi gerekliliğini 'ana fikir' düzeyinde önemsiyorum...

Bir transfer görüşmesi Haftalarca aylarca nasıl sürer ne konışurlar bukadar yahu oluyorsa olur olmuyorsa olmaz. Sanki manita tavlıyorlar güvercinle haberleşsen daha kısa sürer,

Gönül neler ister de belli ki mevcut şartlarda her mevkiiyi 4/4 lük futbolcularla donatmak mümkün olamayacak maalesef. Ömer' in MOS performansını şaşırtıcı derecede iyi bulmuştum. Biraz bek-biraz OS-biraz kanat olarak daha fazlasını da verebileceğine kaniyim...Kaan da gelirse, kesinlikle 3 defansa dönülmesi gerekliliğini 'ana fikir' düzeyinde önemsiyorum...
3 lu defans olayina bende mutabikim

Psv ye elenmeyi kafalarında belirlemişler zaten gerçi al ye gitsek bu anlayış ve taktikle gene 40 maçta 2 galiyet çıkar istatistik avrupa da

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu psvya elenmeyi kafalarında belirlemek veya şampiyonlar liginini gözden çıkarmak istiyorlar düşüncesi çok anlamsız geliyor.
Sanki alacakları adamlarla lig garanti olacak. Öyle çok abartılıyorki sanki psv uzay takımı.Psv çok iyi takım değil biz rezalet bir takımız ve yöneticiler rezalet.Aksi taktirde şu takıma doğru transferler yapılsa psv ile her türlü eşit şanslara sahip oluruz.

Ahaaa lan ne eksik diyodum, Sekidikanın doğum günüymüş onu kutlamışlar pasta masta fln kesmişler. 😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt