Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne oldu yaw burak&isiltan bizi muasır medeniyetler seviyesine çıkartacaktı ne çabuk pes ettiniz. Ama biz uyardık.
Başka kim seçilseydi, velevki muazzam işler yapsaydı bile hep Burak Elmas' ın afaki vaadleriyle gölgeleyeceklerdi...Acı gerçeği farkedenlere lafım yok, hepimiz olayların çok dışındayız zaten ama hala sanki o vaadlerde bulunan bizzat kendileriymiş gibi muhtelif bahaneler kasarak, kıvrandıkça kıvrananları ibretle gözlemliyorum; gülsem, gülünmez...

Kulüplerin yönetici ve profesyonelleriyle gereğinden fazla özdeşleşmek kadar saçma bir şey yoktur, vesselam...

Oyuncu listesini çok merak ediyorum Serdar Dursun falan mı vardı o listede acaba
Linnes
Şener
Donk
Ömer
Taşdemir
Arda
Akbaba

Vardı

Hatta son açıklamalarından birinde anlaştığımız bir oyuncu transfer oldu dedi başka takıma seçim geciktiği için,oda şener işte başakşehire gitti

Taşlar yerine oturdu

Bizim sorunumuz paralı Başkan bulamamak değil, olması gerektiği şekilde yönetilmemek. Göreve gelmeden evvel insanların bu yönetime tav olmalarındaki en büyük etkenlerden biri söylemlerinin günümüz gerçekleriyle bağdaşmasıydı. Maaş bütçesini azaltıp, Ajax gibi doğru adımlarla bizde CL'de kendimizden söz ettirebiliriz diyen kişiler seçildikten sonra kafaları kuma gömmeye başladılar.

Artık ben de simarmak istiyorum renktas fblisi bjklisi bize kufretsin ulan sekidikayi nasıl 10 milyona itelediler diye kendinden gecsin bunlar maaslari az gösteriyor diye sinir olsunlar..

Arkadaşlar neden bu kadar umutsuzluğa bağlandınız ki ??? Daha transfer döneminin sonuna kaç gün var ?

Masonluk sizin bildiginiz gibi birsey degil

Futbol gibi bosbeles islerle ugrasilmaz, normalde kimseyi kendisine dusman yapmamak icinde bir disardan yani bi futbol kulubune destek verilmez

Sadece remzi beye sozlu destek cikilir okadar, kimseyede ezdirilmez
Ezmeye calisani ezerler
Bicak kemige dayandiginda ise alirlar onu ordan ilk gidende o olur bu yonetimden islerinin yogunlugu bahanesiyle :)
Remzi Bey'i tenkit etme maksadıyla yazmadım hocam. Bilakis bazı söylemleri feyz veriyor bana. Böylesine ehil kişilerin taraftara güven bunalımı yaşatmama adına, art niyet olmasa da geçmişte yapılmış bu gibi hataların yeni dönemde nüksetmeyeceğini göstermeleri babında yazılmış bir cümleydi.

5 adayla secime girersen olacagi bu. Keske Esref Bey ve Metin Ozturk birlesseydi

Parali baskana gerek yok. Para bulacak baskan ya da ortaya iyi vizyon koyacak baskan lazim klişesi de taca cikmis oldu.

Gecmisinde basarisiz olmus. Parayi "yonetemis" insanlara kim parasini teslim etsin. Hibe etmeyi gectim zaten borc bile vermezler adama.

ft'nin kariyerinin son yıllarına yazık olacak

keşke 2019'da emekli olsaydı

bu takım şampiyon falan olamaz.
Geçen sezonda fb sivası yense onlar şampiyon ve biz 3. İdik. Son 3 hafta bin yılda 1 olan şeyler yaşandı. Normal şartlarda biz 3. bitiriyorduk.

Saka degil cok buyuk ihtimal ben ondan zenginimdir
Remzi mason üstadı diye geçiniyo ama alakası yok

Muhtar gibi bişey bu,üye kaydı yaptırıyolardır en fazla buna

Seçimden önce twdan mason mountu getiricem diye espri kasıyodu

Yalan bunların ağzına yuva yapmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt