Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
transfer yasağı mevzusundan mı durgun acaba ortalık tffnin tutumu önemli alırsın açıklarsın oynatamazsın sıkıntı. Aytaç ve alpaslan şu an resmi maçlarda oynayamaz diyor tjkliler ne kadar doğru takip edemedim

terimle imzalayalı 2 gün olmuş kimsenin haberi yok şaka gibi yav

Parali baskana gerek yok. Para bulacak baskan ya da ortaya iyi vizyon koyacak baskan lazim klişesi de taca cikmis oldu.

Gecmisinde basarisiz olmus. Parayi "yonetemis" insanlara kim parasini teslim etsin. Hibe etmeyi gectim zaten borc bile vermezler adama.

Turkiye gibi bir ulkede parali baskan veya lise lobisi gerek bize

Ben turkiye ile is yapiyorum partnerlerime bir sart kostum is yaparken musteri portfoyumuz turkiyede olmayacak diye

Turkiyede para cepten akreple cikiyor

Nereden bulacaksin turkiyede para bos is

Ali koc bile bulamadi bakti olmuyor kendi sponsor oldu

Bu avatarimda ki durzunun mal varligi 60 milyon dolar degerinde evine kadar ipotek ettirdi herseyi

Dayak yiye yiye dayak atmayi ogrenirsin... 3 yilda yapmadiklari yanlis kalmadi ama son donemde ali kocun aciklamalari/konusmalarini begeniyorum.

bu sene sampiyon olurlarsa da kimse sasirmasin.
Bir forvetleri olsa sampiyondular. Onu bırak üstte belirtildiği gibi kendi sahalarında sıvası yenseler gene şampiyondular. Bu sene forvet transferi onlar için kritik.

Erden Timur dışında birikimiyle Galatasaray'ın yanında olabilecek başka bir adam tanımıyorum. Bu anlamda bir zaafımız olduğu doğru ama az evvel ifade ettiğim gibi bizim sorunumuz yönetilememek. Tinercilerin başındaki adam cebinden ne veriyor yahu? İyi bir futbol aklı ve iş bitirici yöneticilerle kimsenin şans vermediği bir ortamda şampiyon oldular işte.

ali koç şeref yoksunudur felan ama türk futbolu için çok büyük şeyler de yaptı 17 18 tane man kafalı başkana kalsaydı türk futbolu ugandaya dönerdik, adamlar imzaladığı kağıdı okumaktan aciz

transfer yasağı mevzusundan mı durgun acaba ortalık tffnin tutumu önemli alırsın açıklarsın oynatamazsın sıkıntı. Aytaç ve alpaslan şu an resmi maçlarda oynayamaz diyor tjkliler ne kadar doğru takip edemedim
Onlar gitsin önce bi hatay maçının hesabı versinler. az ötede havlasınlar.
itin köpeğin maskarası olduk, nasıl bir korku salmışız ölümüzden köpek gibi tırsıyorlar.

Masonluk sizin bildiginiz gibi birsey degil

Futbol gibi bosbeles islerle ugrasilmaz, normalde kimseyi kendisine dusman yapmamak icinde bir disardan yani bi futbol kulubune destek verilmez

Sadece remzi beye sozlu destek cikilir okadar, kimseyede ezdirilmez
Ezmeye calisani ezerler
Bicak kemige dayandiginda ise alirlar onu ordan ilk gidende o olur bu yonetimden islerinin yogunlugu bahanesiyle :)
yanlışın var. masonlarda futbola ilgi gayet fazladır. genclerbirligi mason takımıdır mesela.

Aha cezam bitmiş çok şükür.

S.a beyler. Aldık mı?

fener'de ali koç bıraksa sadettin saran gelir

bizde her seçimde başkan profili bir boy daha küçülüyor

10 yıl önceye gidip d.özbek, m.cengiz ve b.elmas sıra ile başkan olacak deseniz en başta genel kurul üyeleri gülerdi.
Buraktan sonra sırada sinan enginin kankasi var.

Erden Timur dışında birikimiyle Galatasaray'ın yanında olabilecek başka bir adam tanımıyorum. Bu anlamda bir zaafımız olduğu doğru ama az evvel ifade ettiğim gibi bizim sorunumuz yönetilememek. Tinercilerin başındaki adam cebinden ne veriyor yahu? İyi bir futbol aklı ve iş bitirici yöneticilerle kimsenin şans vermediği bir ortamda şampiyon oldular işte.
Anç başkanlığından beri 100 m tl nakit 300-400 m tl de kefalet verdiği söyleniyor

fener'de ali koç bıraksa sadettin saran gelir

bizde her seçimde başkan profili bir boy daha küçülüyor

10 yıl önceye gidip d.özbek, m.cengiz ve b.elmas sıra ile başkan olacak deseniz en başta genel kurul üyeleri gülerdi.
S.Saran da epey zengin
Ismini vermicem de bizim camiada taraftarlarin zengin gozuyle baktigi iki adami cebinden cikarir muhtemelen

yanlışın var. masonlarda futbola ilgi gayet fazladır. genclerbirligi mason takımıdır mesela.

:) ya simdi birsey desem dalga gececeksiniz neyseeee :)

Kisisel (cavcav) baskanda olursun, yonetimede girersin ama masonluk baska birsey
Mehmet Cansunda masondur yardim ettilermi :)

Nasil anlatayim ki size masonluk siyasi/dini bir aydinlanma orgutudur

Kurumsal olarak futbol filan sokulmaz konusulmaz karisilmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt