Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.978
- 8.661
- 2.068
Camia da malO herif Allah'tan beceriksiz yoksa acayip bir makas acarlardi..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Camia da malO herif Allah'tan beceriksiz yoksa acayip bir makas acarlardi..
Camia uğursuz. Su adam Galatasaraylı olsaydi var ya. Adam 100-150m euro para soktu. Bizim mevcut yönetimin toplam 15m euro servetleri yok.O herif Allah'tan beceriksiz yoksa acayip bir makas acarlardi..
Dayak yiye yiye dayak atmayi ogrenirsin... 3 yilda yapmadiklari yanlis kalmadi ama son donemde ali kocun aciklamalari/konusmalarini begeniyorum.O herif Allah'tan beceriksiz yoksa acayip bir makas acarlardi..
Parali baskana gerek yok. Para bulacak baskan ya da ortaya iyi vizyon koyacak baskan lazim klişesi de taca cikmis oldu.
Gecmisinde basarisiz olmus. Parayi "yonetemis" insanlara kim parasini teslim etsin. Hibe etmeyi gectim zaten borc bile vermezler adama.
Bir forvetleri olsa sampiyondular. Onu bırak üstte belirtildiği gibi kendi sahalarında sıvası yenseler gene şampiyondular. Bu sene forvet transferi onlar için kritik.Dayak yiye yiye dayak atmayi ogrenirsin... 3 yilda yapmadiklari yanlis kalmadi ama son donemde ali kocun aciklamalari/konusmalarini begeniyorum.
bu sene sampiyon olurlarsa da kimse sasirmasin.
Dayak yiye yiye dayak atmayi ogrenirsin... 3 yilda yapmadiklari yanlis kalmadi ama son donemde ali kocun aciklamalari/konusmalarini begeniyorum.
bu sene sampiyon olurlarsa da kimse sasirmasin.
Onlar gitsin önce bi hatay maçının hesabı versinler. az ötede havlasınlar.transfer yasağı mevzusundan mı durgun acaba ortalık tffnin tutumu önemli alırsın açıklarsın oynatamazsın sıkıntı. Aytaç ve alpaslan şu an resmi maçlarda oynayamaz diyor tjkliler ne kadar doğru takip edemedim
yanlışın var. masonlarda futbola ilgi gayet fazladır. genclerbirligi mason takımıdır mesela.Masonluk sizin bildiginiz gibi birsey degil
Futbol gibi bosbeles islerle ugrasilmaz, normalde kimseyi kendisine dusman yapmamak icinde bir disardan yani bi futbol kulubune destek verilmez
Sadece remzi beye sozlu destek cikilir okadar, kimseyede ezdirilmez
Ezmeye calisani ezerler
Bicak kemige dayandiginda ise alirlar onu ordan ilk gidende o olur bu yonetimden islerinin yogunlugu bahanesiyle![]()
Buraktan sonra sırada sinan enginin kankasi var.fener'de ali koç bıraksa sadettin saran gelir
bizde her seçimde başkan profili bir boy daha küçülüyor
10 yıl önceye gidip d.özbek, m.cengiz ve b.elmas sıra ile başkan olacak deseniz en başta genel kurul üyeleri gülerdi.
Anç başkanlığından beri 100 m tl nakit 300-400 m tl de kefalet verdiği söyleniyorErden Timur dışında birikimiyle Galatasaray'ın yanında olabilecek başka bir adam tanımıyorum. Bu anlamda bir zaafımız olduğu doğru ama az evvel ifade ettiğim gibi bizim sorunumuz yönetilememek. Tinercilerin başındaki adam cebinden ne veriyor yahu? İyi bir futbol aklı ve iş bitirici yöneticilerle kimsenin şans vermediği bir ortamda şampiyon oldular işte.
A.s. Barış Alperi aldık Emre Akbabayla uzattıkAha cezam bitmiş çok şükür.
S.a beyler. Aldık mı?
S.Saran da epey zenginfener'de ali koç bıraksa sadettin saran gelir
bizde her seçimde başkan profili bir boy daha küçülüyor
10 yıl önceye gidip d.özbek, m.cengiz ve b.elmas sıra ile başkan olacak deseniz en başta genel kurul üyeleri gülerdi.
yanlışın var. masonlarda futbola ilgi gayet fazladır. genclerbirligi mason takımıdır mesela.