Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 22.314
- 16.894
- 2.648
Burak Elmas dedik Zirkon çıktı
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hamama giren terler, biz demedik renkdaş 1 senedir hazırlanıyoruz diye.Neyse gulduk eglendik birazda gercek olan hikayeyi derleyelim
Olasi senaryo bu bence hoca muhtemelen biliyordur durumu
Bi yerlerden cok buyuk ihtimal para bekliyorlar onun icin guluyordur yoksa belli ederdi durumun vahametini
Nereden bekliyorlarsa insallah hemen gelirde transferler olur
Futbolcularla anlasilmistir
Sadece para eksiktir gelecek parayla kaplar gelir
Geri kalan tum haberler sacma cunki
Ben hocanin psv macini onemsemedigini, başkaninda gsliligini biliyoruz sonucta onun da umursamadigini INANMIYORUM
Ikisininde cani yaniyordur icten ice cok buyuk ihtimal
Kanka sen diyince inanıyorum deme lütfen böyle şeylerNeyse gulduk eglendik birazda gercek olan hikayeyi derleyelim
Bi yerlerden cok buyuk ihtimal para bekliyorlar onun icin guluyordur yoksa belli ederdi durumun vahametini
Ben hocanin psv macini onemsemedigini, başkaninda gsliligini biliyoruz sonucta onun da umursamadigini INANMIYORUM
Kusura bakma renktaş ama senin durumun biraz böyle.Neyse gulduk eglendik birazda gercek olan hikayeyi derleyelim
Kanka sen diyince inanıyorum deme lütfen böyle şeyler
Sekidikayı sağ bekte denemeye devam ediyor galiba hoca
Ekli dosyayı görüntüle 131087
Orasini elestirdik zatenHamama giren terler, biz demedik renkdaş 1 senedir hazırlanıyoruz diye.
Ya herhalde hicbirsey yapmadan kulaklarini kapatip lalalala diye sarki soylemiyorlardir diye dusunmek istiyorum
Ceza sahamıza sadece iki kez geldiği maçta, enayice penaltıya sebebiyet vermişliği var. Bu istatistiğini dehşet boyutlara taşıyabilir mesela...kanatta napacağını bilemeyip buga giriyor zaten bekte bi şansı olur belki, yedlin'den ne kadar daha kötü olabilir ki zaten
Serdar-Caulker-Szalai gayet iyi duruyor...4 lüde ise Caulker-Szalai yetersiz kalır, çok sürmeden Serdar formayı Caulker' den alırdı muhtemelen...Bu fb nin hocası üçlü oynatacakmış galiba. Sumudica'nın bile üçlüyle ligi hacemat ettiğini düşünürsek sıkıntılı bir yapı oluşturabilir. İnş yine santrafor bulamazlar.
Novak'ı da denemiş stoper olarak üçlü solunda. Sağda Ozan solda Caner yapar kenarları da herhalde ilginç bir ekip çıkar açıkçası.Serdar-Caulker-Szalai gayet iyi duruyor...4 lüde ise Caulker-Szalai yetersiz kalır, çok sürmeden Serdar formayı Caulker' den alırdı muhtemelen...
Hazır elimizde ideal 4 lü bekleri yokken 3 lüye göre planlama yapmamızı çok elzem buluyorum. İşlerin spontane gelişmesine alışkın, hatta marifet sayan bi yapılanmamız olsa da insan umuyor işte...