Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse gulduk eglendik birazda gercek olan hikayeyi derleyelim

Olasi senaryo bu bence hoca muhtemelen biliyordur durumu
Bi yerlerden cok buyuk ihtimal para bekliyorlar onun icin guluyordur yoksa belli ederdi durumun vahametini

Nereden bekliyorlarsa insallah hemen gelirde transferler olur

Futbolcularla anlasilmistir

Sadece para eksiktir gelecek parayla kaplar gelir

Geri kalan tum haberler sacma cunki

Ben hocanin psv macini onemsemedigini, başkaninda gsliligini biliyoruz sonucta onun da umursamadigini INANMIYORUM

Ikisininde cani yaniyordur icten ice cok buyuk ihtimal

Bi yerlerden cok buyuk ihtimal para bekliyorlar onun icin guluyordur yoksa belli ederdi durumun vahametini

Ben hocanin psv macini onemsemedigini, başkaninda gsliligini biliyoruz sonucta onun da umursamadigini INANMIYORUM

Hamama giren terler, biz demedik renkdaş 1 senedir hazırlanıyoruz diye.

Kanka sen diyince inanıyorum deme lütfen böyle şeyler

Sekidikayı sağ bekte denemeye devam ediyor galiba hoca
5DDFA5A3-4B03-4A54-B5EE-D0E4FE3B4FCF.webp

Kusura bakma renktaş ama senin durumun biraz böyle.
513dSuhdqCL._AC_SY445_.webp

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Aklımdaki ideal başkan profili Alp Yalman Beyefendidir...Popülizmden uzak, prensipli, gerçekçi, planlamacı, iş bitirici, yüksek entelektüel, kulüp menfaatlerini her şeyin üstünde tutan vs vs vs...Düşünüyorum, son seçimde 50 li yaşlarında Alp Yalman çıkıp gelse ve adaylığını koysaydı da seçilemezdi. Taraftarlar gibi oy kullanan üyeler de popülizmle, saçma sapan vizyon söylemleri ve mesnetsiz vaatlerle kolayca kandırılır hale geldi...

Vay be baskana bak nasil somurdu bizi yazik. Kandirildik

CPH1941 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herşey de çok çabuk göklere çıkartıyoruz, ve çok çabuk yerle bir ediyoruz. Haberturk’e katıldığında bile ilk turlarda çok gergin felan eleştirildi, sonradan wow büyük başkan çok güzel konuşuyor oldu. Evet vaadler verdi, ama demek ki içeriye adım attığında işlerin çok değişik veya daha vahim olduğunu fark etti.

Biraz zaman tanıyalım. Eminim ki, yarın öbür gün iki üç transfer açıkladığında yerle bir edenler yine göklere çıkaracaklardır.

kanatta napacağını bilemeyip buga giriyor zaten bekte bi şansı olur belki, yedlin'den ne kadar daha kötü olabilir ki zaten
Ceza sahamıza sadece iki kez geldiği maçta, enayice penaltıya sebebiyet vermişliği var. Bu istatistiğini dehşet boyutlara taşıyabilir mesela...

Adam alt ligin orta sıra takımlarından ötesinde olmaması gereken bir futbolcu...

Bu kulubun ekonomisi kus familyasindan da mi kotu yani neden butun zorluklarla biz ugrasiyoruz 1 tane topcu alinmaz mi elle tutulur 4 gun sonra maca cikiyoruz vah vah

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu fb nin hocası üçlü oynatacakmış galiba. Sumudica'nın bile üçlüyle ligi hacemat ettiğini düşünürsek sıkıntılı bir yapı oluşturabilir. İnş yine santrafor bulamazlar.
Serdar-Caulker-Szalai gayet iyi duruyor...4 lüde ise Caulker-Szalai yetersiz kalır, çok sürmeden Serdar formayı Caulker' den alırdı muhtemelen...

Hazır elimizde ideal 4 lü bekleri yokken 3 lüye göre planlama yapmamızı çok elzem buluyorum. İşlerin spontane gelişmesine alışkın, hatta marifet sayan bi yapılanmamız olsa da insan umuyor işte...

Serdar-Caulker-Szalai gayet iyi duruyor...4 lüde ise Caulker-Szalai yetersiz kalır, çok sürmeden Serdar formayı Caulker' den alırdı muhtemelen...

Hazır elimizde ideal 4 lü bekleri yokken 3 lüye göre planlama yapmamızı çok elzem buluyorum. İşlerin spontane gelişmesine alışkın, hatta marifet sayan bi yapılanmamız olsa da insan umuyor işte...
Novak'ı da denemiş stoper olarak üçlü solunda. Sağda Ozan solda Caner yapar kenarları da herhalde ilginç bir ekip çıkar açıkçası.

Muhterem duyumcu hocamıza yakın isim G. Sevgisi hesabı üçlü sadece bazı maçlarda kullanılır yani taktiksel oynanacak bir kaç maçta demeye getirdi. A planı yine dörtlü savunma imiş. Aslında hem yerleşimde rakipleri şaşırtmış oluyorsun hemde L. Dama'nın verimi artabilir ucl de denemiştik galiba iyi performanslar çıkarmıştı. İtalyan yardımcı gelecek diyorlardı gelse bir ihtimal olabilirdi de şimdi pek olası görmüyorum.

ekonomi olayı değil bu transfer yapan yine yapar bunlar bildiğin beceriksiz, yine son dakikaya kalacak anlaşılan, zaten nezaman transferler istenildiği gibi yetiştiki bizde?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt