Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gedson kendisi kalmak istemiyorki. Maaşı 400 bin euro falan, bize gelse 1.2 alacak.Hepsi kalmalı ve asla gönderilmemeli diyor. Hikayesinin Renato Sanches'e benzediğinden bahsediyorlar.
Medyada solbek deniyor ama arastirmalarima göre bekden ziyade atak oyuncusu veya tam bir joker, her mevkiyi oynayabiliyor.Bu adamı başka solbek alsak dahi almamız gerekir.
7 adam yazmışsın 5i kiralıkBir onceki yonetim marcao luyindama gedson muhamed halil onyekuru sarachi gibi potensiyel genc oyunculari oyle veya boyle aldilar bu yonetim 30 yas oyuncularla ne yapmaya calisiyor bir de bonservis falan deniyor rezaler ya
Camia uğursuz. Su adam Galatasaraylı olsaydi var ya. Adam 100-150m euro para soktu. Bizim mevcut yönetimin toplam 15m euro servetleri yok.
O zaman bos atmicakti yonetim ac izle yok gelecegi galatasarayi yok bilmem ne. Ghezall icin 4m bonservis az 2.5 da maas deniyor. Bu paraya her turlu potensiyel bulursun7 adam yazmışsın 5i kiralık
Diğeri de Ozan Kabak'ın satışından gelen parayla alınan iki stoper.
Koy 12 milyon euro bonservisi alsınlar sana şimdi de iki potansiyelli stoperi
Beceriksiz olduğuna katılmıyorum.İnnaılmaz borç batağındaki bir takıma başkan oldu.üstelik karşısında Galatasaray gibi winner bir klüp vardı.Adam avrupanın en iyi sportif direktörlerinden birini getirdi yapamadılar.Yerli hoca denedi olmadı.
Bu adam futbolu bilmek zorunda değil.
Ali koç gram sevmem.Ama ali koç gibi başkan Galatasarayın başında olacak o bahsettiğiniz makas zaten azda olsa açık inanılmaz açılırdı.Bunlar bize rakip olamazdı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet. Zaten Taarabt ve yanındaki 2 isimle yolların ayrılıp Gedson ile yeni sözleşme yapılması gerektiğini savunan da var. Ama bunlar taraftar goy goyu tabii ki.Gedson kendisi kalmak istemiyorki. Maaşı 400 bin euro falan, bize gelse 1.2 alacak.
Zamanında Talisca'da da sorun buydu, şimdi Florentino'da da bu.
En az 3.5 4 istiyorBu Leicester bjkden ya da bizden ne kadar bonservis istiyor varsa yoksa maaş lafları dönüyor bonservisi yok mu bu adamın
Ghezzal gelirse konuşuruz onu.O zaman bos atmicakti yonetim ac izle yok gelecegi galatasarayi yok bilmem ne. Ghezall icin 4m bonservis az 2.5 da maas deniyor. Bu paraya her turlu potensiyel bulursun