Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir onceki yonetim marcao luyindama gedson muhamed halil onyekuru sarachi gibi potensiyel genc oyunculari oyle veya boyle aldilar bu yonetim 30 yas oyuncularla ne yapmaya calisiyor bir de bonservis falan deniyor rezaler ya

Larsen,Moreno,Ghezzal üçü de çok iyi olur. Moreno Alioski ve Aanholt'dan daha çok içime siniyor solda.

Bir onceki yonetim marcao luyindama gedson muhamed halil onyekuru sarachi gibi potensiyel genc oyunculari oyle veya boyle aldilar bu yonetim 30 yas oyuncularla ne yapmaya calisiyor bir de bonservis falan deniyor rezaler ya
7 adam yazmışsın 5i kiralık

Diğeri de Ozan Kabak'ın satışından gelen parayla alınan iki stoper.

Koy 12 milyon euro bonservisi alsınlar sana şimdi de iki potansiyelli stoperi

Camia uğursuz. Su adam Galatasaraylı olsaydi var ya. Adam 100-150m euro para soktu. Bizim mevcut yönetimin toplam 15m euro servetleri yok.

Ünal aysalı hiç sevmem.ünal aysalın Galatasaray sevgisi ile ali koçun fener sevgisi arasında çok ciddi fark var.
Ama ona rağmen cebinden çok fazla vermesede o zengin oluşu bir ağırlığının oluşuyla rakiplere nasılda fark attık.Başka seviyeye çıkdık.
İşte bu fenerde olmuyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7 adam yazmışsın 5i kiralık

Diğeri de Ozan Kabak'ın satışından gelen parayla alınan iki stoper.

Koy 12 milyon euro bonservisi alsınlar sana şimdi de iki potansiyelli stoperi
O zaman bos atmicakti yonetim ac izle yok gelecegi galatasarayi yok bilmem ne. Ghezall icin 4m bonservis az 2.5 da maas deniyor. Bu paraya her turlu potensiyel bulursun

Bu sports digitale yerli siteymis ve fenere yakın diyorlar yöneticilere o yüzden ordan gelen haberler balon olma ihtimali yuksek

Beceriksiz olduğuna katılmıyorum.İnnaılmaz borç batağındaki bir takıma başkan oldu.üstelik karşısında Galatasaray gibi winner bir klüp vardı.Adam avrupanın en iyi sportif direktörlerinden birini getirdi yapamadılar.Yerli hoca denedi olmadı.
Bu adam futbolu bilmek zorunda değil.

Ali koç gram sevmem.Ama ali koç gibi başkan Galatasarayın başında olacak o bahsettiğiniz makas zaten azda olsa açık inanılmaz açılırdı.Bunlar bize rakip olamazdı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ali koç yillardir fbnin içinde bir adam bunca yıl bir halt ogrenemediyse dönüp kendine baksın ..bir kere emre ve volkandan medet ummasi bile başlı başına fail..

Ama şu kısma katılıyorum herif herşeyi denedi dünyanın parasını harcadı beceriksiz ama kesinlikle elinden geleni yaptı fazlasıyla .

Bu Leicester bjkden ya da bizden ne kadar bonservis istiyor varsa yoksa maaş lafları dönüyor bonservisi yok mu bu adamın

Gedson kendisi kalmak istemiyorki. Maaşı 400 bin euro falan, bize gelse 1.2 alacak.

Zamanında Talisca'da da sorun buydu, şimdi Florentino'da da bu.
Evet. Zaten Taarabt ve yanındaki 2 isimle yolların ayrılıp Gedson ile yeni sözleşme yapılması gerektiğini savunan da var. Ama bunlar taraftar goy goyu tabii ki.

Ancak Gedson dün baya istekliydi ve kendini göstermek için çok çabaladı, çok da iyi görüntü verdi. Bir sonraki hazırlık maçında (Sanırım Almeira ile oynuyorlar) da aynı şekilde oynarsa elde tutmak isteyebilirler. Bu saatten sonra bu transfer olmazsa şaşırmam.

Bonservisi 2-3M arasi maasi 700bin civari olan genc sol bek sag bek bulamiyor muyuz?
Balkanlara bak, afrikaya bak guney amerikaya bak . Yok olmadi fransa italya 2. Ligine bak. yok biz en iyi ici gecmis 30 yas civari oyuncu alalim

Muslera
Larsen Luyindama Marcao Moreno
Taylan/Aytaç Gedson
Ghezzal Feghouli Kerem
Mohamed

Mis gibi

bir ara florentino adı da geçiyordu ne oldu yattı mı

O zaman bos atmicakti yonetim ac izle yok gelecegi galatasarayi yok bilmem ne. Ghezall icin 4m bonservis az 2.5 da maas deniyor. Bu paraya her turlu potensiyel bulursun
Ghezzal gelirse konuşuruz onu.

Herkese 2-3 maaş verme ihtimalleri yok, o tarz 1-2 adam gelir maks.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt