Ferdi Hoşer
Aslan Üye
- 1 Aralık 2008
- 8.279
- 4.056
- 1.748
Burak Elmas in seçim öncesinde transferle ilgili en ufak bir çalışması olmamış . Gerek var mi milleti kandirmaya 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyle bi aciklamasi yok bugun.dünde yoktu ama dün ayhan sensoy diye yalanci biri burak elmasin oyle soyledigini iddia etti,onu gecmisler altyazida.aliriz almayiz o ayriBurak elmas rosier gündemimizde yok demiş NTV alt yazı geçti.
Bu yalanlari olmasaydi 41 oy farkla baskan swcilmezdiBurak Elmas in seçim öncesinde transferle ilgili en ufak bir çalışması olmamış . Gerek var mi milleti kandirmaya![]()
Gedson da gitti benceSeçim zamanı söylenen sözlere neden bu kadar keskin olacak tarzında bakılıyor ki. Bu istisnalar dışında hep böyle oldu. Gelen başkan ' yok biz böyle bilmiyorduk ' veya ' yok işte başka sorunlarla ilgilendik ' gibi işlerle hep bu işlerin tıkandığını söyleyip durdular. Şahsen Burak Elmas'ın da çıkıp bunu söylememesi dışında şu ana kadar garip bir şey görmüyorum. Ben hiç değilse bu ara Gedson'u bekliyorum. Direkt net katkı alabileceğimizi düşündüğüm.. Takımı tanıyor vs.
Yoksa kafadan 2 as sağ-sol bek şart oğlu şart.
Burak Elmasa toz kondurmayan bizi futboldan anlamamakla suçlayan arkadaşlara soralım en iyisi,nerde transferler?
O şekilde yürümüyor işler.Listede olan 3-4 futbolcu ile temas kuruluyor, maliyetleri çıkarılıp en uygun olanda karar veriliyor.Bu duyumcu şaklabanlara bakmayın siz.Böyle transfer mi yapılır, bir liste olur elinde ilk sırada kimse ona gider teklifini yaparsın , belli bir süre verir olmazsa son bir teklif yapar sıradan devam edersin . Biz bi ona bi buna böyle cifdiyetsizlik mi olur![]()
Ben işin bitirilmeyisine kızıyorumO şekilde yürümüyor işler.Listede olan 3-4 futbolcu ile temas kuruluyor, maliyetleri çıkarılıp en uygun olanda karar veriliyor.Bu duyumcu şaklabanlara bakmayın siz.