Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca neden imzalamadı daha?

Bu nasıl profesyonellik?

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Gedson ile Lille ilgileniyorsa geçmiş olsun.

Bu denli teslim olmuşluk gerçekten çok acı. Olumsuz havayı az da olsa kıracak tek aksiyon yok. Yapacağımız hazırlık maçı bile başımıza musibet olarak dönüyor.
Katılıyorum.en azindan gedson ve bir oyuncuyu daha aciklayip su karanlik dagitilabilirdi

Su remzimidir nedir bir daha transfer olmadan bir aciklama yaparsa onada sallayacagim hocayada herkesede kulupden

Göreceksiniz olur da Alioski bu mağliyetler ile gelirse çok söveriz, Yedlin de hiçbir işe yaramıyor ama Yedlin 'in transfer süreci farklı Omar 'ın geçirdiği kaza sonrası Ocak ayında bir sağ bek transferi gündeme geldi bonservis ödeyemediğimiz için Yedlin vardı o transfer edildi 1.1 mil.€ alıyor senelik Yedlin

Şimdi bile isteyece sol bekle uzaktan yakından alakası olmayan Alioski 'nin alınması üstelik bu mağliyetler ile alınması benim zoruma gidiyor, hayır sağ bek Rosier için 4,5 - 5 mil. € bonservis haberleri çıkıyor, 10 numara Stanciu için 6-7 mil.€ haberleri çıkıyor ama memlekette tek sol bek PvA ve Alioski kalmış gibi 1 senedir PvA ve Alioksi 'yi konuşuyoruz

Alioski defansif açıdan inanılmaz yetersiz bir oyuncu hani defans oyuncusu bile değil benim gözümde, böyle bir oyuncunun şüphesiz bir hücum oyuncusu olması lazım ki değil, hayır öyle bir bahsediliyor ki sanki Prime dönemindeki Caner 'in yeteneklerini alıp Alponso Davies 'in atletizmi ile birleştirmişler de ortaya Alioski çıkmış gibi, bence Alioski gelirse kalite olarak da mağliyet olarak da çok çok kötü bir transfer olacak

Aynı şeyleri PvA için de düşünüyorum, hayır Euro 2020 'yi hiç mi izlemedi Fatih Terim de hala PvA ve Alioski'yi konuşuyoruz çok merak ediyorum. Şimdiye kadar adı geçen hiçbir oyuncuyu almayı beceremediler umarım Alioski ve PvA transferleri de yatar

Yaw hala ayrımcılık peşindesiniz burada herkesin sevdası Galatasaray. . Ben de Terimi destekleyen Başkan istemiyordum ama seçildi adam bu saatten sonra en azından takimin oyunu oturana kadar sabretmek düşer bize sonra konuşulur başarılı olup olmadigi..Burak elmasi destekleyen adam şu an zil takıp oynamıyor evinde herkes aynı durumda haklı çıkana madalya verilmiyor..

Şimdi psv macinda sol bekte emre mi oynayacak

Ne bekleniyo ne yapılıyo anlamıyorumki. 4-5 oyuncuyu birden bitirip tumden açıklayacaklar diyeceğim ama beceremezler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt