- 1 Ağustos 2014
- 63.989
- 75.287
- 4.338
Rosier için 3 m verirken 5 m a çıkmış tjk
Buna vesile olmak iyi oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ay sokayim bjkye ya.biz ghezale ve rosiere salca olmasakta zor alirlar.5 önerdilerse 10 senelik vadeye yaymislardir parayi teklif olarak.o da kabul gormez.uzun vadeli odeme plani,kiralik ve serbest oyuncularin pesindeler.diego costa elden gitti gibi biseyRosier için 3 m verirken 5 m a çıkmış tjk
Kimi aldık?
Unutulan detay adamlar en az 30 milyon Euro kaldıracak cldenAy sokayim bjkye ya.biz ghezale ve rosiere salca olmasakta zor alirlar.5 önerdilerse 10 senelik vadeye yaymislardir parayi teklif olarak.o da kabul gormez.uzun vadeli odeme plani,kiralik ve serbest oyuncularin pesindeler.diego costa elden gitti gibi bisey
Hiç dilemem ama işler böyle devam eder de hedeflerden tek tek kopmaya başlarsak, Hocanın nasıl bir aksiyon alacağını merak ediyorum doğrusu...
Kendisine taparcasına bağlı Albayrak' ı bile harcamakta tereddüt etmemişti; bu defa seçilmesinde açık şekilde dahli olduğu yönetime karşı gelmesi daha büyük sıkıntı. Basit şark kurnazlıkları yetmez, daha esaslı senaryolar üretmeli...
Ben net söylüyorum artık bu sene şampiyon olamayacağız. 4-5 için mücadele ederizArdayi bi 20 macda
Babeli bi 25 macda
Emre Ayi bi 20 macda
Omeri bi 18 macda
Alpaslani bi 20 macda
Falcaoyu bi 15 macda
Feghouliyi bi 15 macda
Yedlini bi 30 macda
Ogulcani bi 10 macda
Hesap cok basit sunlardan 4 tanesinin ayni 11de ciktigi her macda puan kaybedecegiz
Onun icin sampiyon olamayacagimiz kalibimi basarim
Futbol bu abi 2+2 4 eder bu topcularda tam bu hesabin futbol matematigi
Not: kesin aklima gelmeyen daha cok negatif hesap (futbolcu) vardir
Bu sene inşallah şampiyon olacağız görün bakın. Bu olumsuz havanın dağılması 1 kaliteli transfere bakar.Ben net söylüyorum artık bu sene şampiyon olamayacağız. 4-5 için mücadele ederiz
Valla hiç o paralarla bir şey yapılmıyor biz de kaç kere aldık ne değiştiUnutulan detay adamlar en az 30 milyon Euro kaldıracak clden
Ben net söylüyorum artık bu sene şampiyon olamayacağız. 4-5 için mücadele ederiz
Td transferi mi renttasBu sene inşallah şampiyon olacağız görün bakın. Bu olumsuz havanın dağılması 1 kaliteli transfere bakar.
Buna rağmen kılı kırk yakmak zorundalar. Çebi' yi, böylesine çetrefilli dönemde üstlendiği başkanlık görevinde gayet başarılı bulanlardanım...Unutulan detay adamlar en az 30 milyon Euro kaldıracak clden